INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Criză de nervi » Cambiasso a izbuncnit în lacrimi după 2-2 cu Catania

Cambiasso a cucerit 15 trofee alături de Inter.
Cambiasso a cucerit 15 trofee alături de Inter.

Articol de - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 23:03

Izbucnind în lacrimi, Cambiasso a oferit duminică seara, la 2-2 cu Catania, noua imagine a Interului, campioana Europei din 2010.

La echipa lui Cristi Chivu se plînge pe teren. După nouă meciuri fără victorie în Serie A, Ligă şi Cupa Italiei, nervii jucătorilor Interului au cedat complet. Exemplul viu, argentinianul Esteban Cambiasso, duminică seară, în cursul confruntării de pe "Giuseppe Meazza" cu Catania (2-2). Vezi aici rezumatul!

Mijlocaşului în vîrstă de 31 de ani nu i-a ieşit nimic timp de 60 de minute şi a fost înlocuit de antrenorul Ranieri cu mult mai tînărul Poli. Pe tabelă scorul era încă 2-0 pentru oaspeţi.

Fluierat copios de unii suporteri, alţii manifestîndu-şi zgomotos aprobarea pentru mutarea operată de Ranieri, Cambiasso şi-a pierdut complet firea. Iar o dată ajuns la banca de rezerve, şi-a acoperit faţa cu bluza de trening şi a dat frîu liber lacrimilor.

Filippo revine
"Puteţi învinge? Altfel, la şcoală voi fi bătaia de joc a colegilor". Aşa suna mesajul micului suporter interist Filippo, scris pe un banner înaintea meciului din 17 ianuarie cu Bologna. Nerazzurrii n-au cîştigat nici atunci (0-3), nici ulterior, şi Fillipo a revenit cu un nou mesaj: "În viaţă trebuie să ştii să pierzi. Eu mi-am învăţat lecţia. Voi uitaţi-o!".

15 trofee a cîştigat Cambiasso cu Inter, cel mai important, Liga, în 2010. E la al 8-lea sezon în tricoul nerazzurro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
stelist86
stelist86  •  06 Martie 2012, 06:15

management defectuos la inter,in echipa ce cistiga in 2010 liga campionilor,campionatul,cupa,trebuiau inlocuti unii jucatori ,echipa a devenit suprasaturata,nu a mai avut motivatie,ma mir ca la un club de talia interului nu exista oameni sa gindeasca aceste aspecte !

himem5207
himem5207  •  06 Martie 2012, 03:35

Bai Mitica, golanul ala "Filipo" un ordinar auzi... ce cauta cu bannere pe stadion??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează