INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC SEVILLA - REAL 3-2

VIDEO Daună totală » Primul eșec stagional al trupei lui Benitez, chiar înainte de El Clasico!

Venit de pe bancă, Fernando Llorente a dat al optulea gol împotriva lui Real, primul la Sevilla // Foto: Reuters
Venit de pe bancă, Fernando Llorente a dat al optulea gol împotriva lui Real, primul la Sevilla // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 10 noiembrie 2015 00:00

Fără portarul Navas, cu Ramos lovit la umăr și Ronaldo rătăcit, cea mai tare apărare din La Liga a primit duminică aproape tot atîtea goluri cît în primele 10 etape, cedînd și șefia.

Primul scurtcircuit stagional a venit cum nu se putea mai rău pentru Real. Tocmai înainte de El Clasico, 21 noiembrie, pe Bernabeu. I-a revenit Sevillei misiunea de a dezvălui toate defectele trupei lui Benitez: a întors de la 0-1, distrîndu-se incredibil cu cea mai tare apărare din La Liga.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Fără salvatorul de serviciu Keylor Navas, madrilenii au avut duminică jumătate de oră jocul sub control. Accidentarea lui Ramos, autorul golului, a dat semnalul dezastrului. Daună totală!

În 40 de minute, Casilla a scos de 3 ori mingea din plasă, după ce în 10 etape echipa blanco primise doar 4 goluri. Konoplianka (2 assisturi), noul idol de pe Sanchez Pizjuan și demonul lui Danilo, Immobile, prima sa reușită pentru andaluzi, Banega și Llorente au condus remontada, la care Real nu a găsit replica decît tardiv, prin James.

A contribuit la KO și ziua slabă a lui Cristiano Ronaldo, un singur șut cadrat din 5 încercări. Astfel că Real o așteaptă pe Barca la -3 puncte.

Foarfecă, apoi kaputt!

Sergio Ramos a înscris cel mai frumos gol al meciului: foarfeca lîngă bară. Căpitanul blanco a aterizat dureros pe umărul stîng și n-a mai rezistat decît 10 minute după ce a deschis scorul: "Am jucat cu infiltrații și am forțat pentru că am vrut să-mi ajut echipa. Acum văd riscurile de a intra incomplet refăcut. Trebuie să fim inteligenți și să speculăm orice oportunitate în Clasico".

Vor suspendarea lui CR7

Barca ar putea scăpa de Ronaldo în derby. Pe baza probei video, catalanii cer suspendarea portughezului, pe care îl acuză că l-a agresat pe Krychowiak. La un contraatac blanco, CR7 l-a lovit în spate pe mijlocașul polonez, smucindu-se în încercarea de a cîștiga prim-planul. Putea fi eliminat și rata automat El Clasico, dar arbitrul Jose Gonzalez Gonzalez n-a văzut incidentul.

"Greșelile noastre i-au adus pe cei de la Sevilla înapoi în joc. N-am putut reacționa. Este lecția acestui meci, în repriza a doua n-am reușit să gestionăm situația"
Rafa Benitez, antrenor Real

20 de etapefără înfrîngere, 16 victorii și 4 remize, avea Real pînă la KO-ul de la Sevilla. Nu mai cedase de la El Clasico, 1-2 pe 22 martie

32 de aniau trecut de la ultima stagiune în care Sevilla a reușit să bată și pe Barca, și pe Real

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează