INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Dispărut în ploaie! » N-avea nici o şansă! Demiterea lui Mancini fusese hotărîtă înaintea dezastrului din finala Cupei cu Wigan

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 12 mai 2013 23:43

Daily Mail scrie că tehnicianul italian ar putea să nu mai stea pe banca lui Man. City la meciul de mîine cu Reading. Înlocuitorul se ştie deja: Manuel Pellegrini, de la Malaga

"Ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face". Adaptat la ceea ce se întîmplă în aceste zile la Manchester City, proverbul i se potriveşte foarte bine lui Roberto Mancini. Managerul italian îi promisese lui Costel Pantilimon că-l titularizează în finala Cupei cu Wigan (0-1), dar în ultima clipă s-a răzgîndit şi l-a scos din primul unsprezece.

Click aici pentru VIDEO!

Ei bine, dezamăgirea pe care a trăit-o sîmbătă portarul "tricolor", dacă nu cumva una şi mai mare, o încearcă acum "călăul" său. Tabloidul Daily Mail a dezvăluit ieri că Mancini va fi îndepărtat de pe banca "cetăţenilor": "E o chestiune de ore. S-ar putea să nici nu mai apuce meciul de marţi, din Premier League, cu Reading".

Acelaşi ziar susţine că trioul din fruntea lui City, Soriano, Begiristain şi preşedintele Khaldoon Al Mubarak, îi hotărîseră italianului soarta înaintea dezastrului de pe Wembley: "Nici victoria nu l-ar fi salvat!". Clubul îi va plăti o despăgubire de cîteva milioane de euro, conform contractului scadent în 2016, înainte de a-i arăta uşa şi a-l instala în locul său pe antrenorul Malagăi, Manuel Pellegrini.

"Mancini nu plăteşte doar pentru rezultatele slabe. Şi relaţia lui cu jucătorii şi cu şefii clubului era compromisă"
Daily Mail, cotidian britanic

"Panti a fost decepţionat"
Impresarul lui Pantilimon, Ioan Timofte, a fost pe "Wembley" la finala Cupei Angliei, City - Wigan (0-1): "A fost o mare dezamăgire faptul că Mancini l-a lăsat pînă la urmă pe Costel pe margine. Aflasem cu două ore înaintea jocului despre decizie, pe care multă lume de aici nu a înţeles-o. Panti a fost decepţionat! Nu a primit nici o explicaţie înainte sau după partidă, păcat că s-a şi pierdut meciul!". Timofte a evitat să vorbească despre viitorul portarului, a cărui despărţire de City e aproape o certitudine. Traseul lui Panti (foto, pe bancă) se va alege pe axa Anglia - Italia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
jipamihail1969
jipamihail1969  •  15 Mai 2013, 20:15

El Camino De Los Ingleses

Vezi toate comentariile (1)
Comentează