INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO DraMadrid » A avut 10 puncte avans. Şi totuşi, Real poate pierde titlul!

Ronaldo suferă. Portarul Valenciei, Guaita, şi barele porţii adverse au refuzat golul Madridului // Foto: Reuters +2   FOTO
Ronaldo suferă. Portarul Valenciei, Guaita, şi barele porţii adverse au refuzat golul Madridului // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 22:05

După 0-0 cu Valencia, trupa blanco nu mai are decît 4 puncte în faţa Barcei. Căpitanul Casillas a reacţionat nervos: "E evident că putem rata campionatul!"

Real a intrat în panică. Nu mai are 10 puncte avans. În exact 21 de zile, echipa de stele a lui Mourinho a pierdut 6 puncte, după egalurile cu Malaga, Villarreal şi, acum, cu Valencia. Iar titlul nu mai e deloc atît de sigur ca la jumătatea lui martie. Pentru că programul în ultimele şapte etape nu ajută deloc trupa blanco, obligată să joace în trei deplasări incendiare: la două semifinaliste de Europa League, Atletico şi Bilbao, şi, poate decisiv, pe "Camp Nou" în faţa Barcelonei, pe 21 aprilie.

VIDEO: Rezumatul meciului Real - Valencia 0-0

472907-puncte-spania-caseta.jpg

"Normal că putem rata acest campionat, nu e evident?", a răspuns agasat la zona mixtă portarul Casillas, căpitanul lui Real, după 0-0 cu Valencia, evidenţiind starea de spirit agitată a madrilenilor. "Vestiarul blanco este ca o bombă cu ceas gata să explodeze", remarcă maliţios presa catalană. "Încă un pas greşit va fi devastator. Războiul dintre clanurile Madridului va ieşi la lumină", a comentat cotidianul Sport, în timp ce Marca, ziarul de sport spaniol cel mai important, cu sediul în Capitală, a titrat pe copertă: "Urmează şapte runde de infarct".

VIDEO: Faza controversată la care Real a cerut penalty în meciul cu Valencia!

Barca dă prime adversarilor Realului?
Alarmaţi, conducătorii albilor ar fi reluat războiul psihologic. "Au insinuat că Barcelona premiază adversarii lui Real. Inclusiv Valenciei i s-ar fi promis o primă dacă rezistă pe «Bernabeu»", a dezvăluit Sport. "Anul trecut, madrilenii au pretins că jucătorii Barcei se dopează. Iar acum, un nou episod. Încă o tentativă de a destabiliza echipa lui Guardiola".

472906-caseta-program-spania.jpg

"Sîntem un pic nervoşi. Calendarul nostru, mai ales în deplasare, este foarte dificil" (Emilio Butragueno, director Real Madrid)

"Normal că putem rata campionatul, nu e evident? Nu mai avem voie să pierdem nimic" (Iker Casillas, căpitan Real Madrid)

7 luni şi 41 de partide au trecut de cînd Real nu a mai avut un joc oficial fără gol marcat: din septembrie 2011 (0-0 cu Santander)
2-0 este victoria preferată a Barcei, în ultimele 6 etape cîştigînd de 4 ori cu acest scor

VIDEO: Pepe l-a luat la palme pe Arbeola!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
savurazvanus
savurazvanus  •  11 Aprilie 2012, 00:06

Bilete la meciurile din liga campionilor: www.sport-europa.ro Real Madrid - Bayern Munchen - 25 Aprilie 2012 - tarif de la 379 euro FC Barcelona - Chelsea Londra - 24 Aprilie 2012 - tarif de la: 289 Euro

bogdan_teo
bogdan_teo  •  10 Aprilie 2012, 20:38
Postat de sakazuke pe 10 Aprilie 2012, 16:02

vedem ,e meci greu in ucl...insa prima oara trebuie sa privim urmatorul meci:atletico. cu toate ca sunt 11 ani fara infrangere cred ca v-a fi un meci tare greu.sper sa continue traditia si anul asta :)). sansele inca sunt favorabile lui real dar ei trebuie sa isi faca treaba cum trebuie ... victorii si numai e nici o grija

asa e.asa speram ca vor fi victorii pe linie.

sakazuke
sakazuke  •  10 Aprilie 2012, 16:02
Postat de bogdan_teo pe 10 Aprilie 2012, 14:54

a avut 2 bare ronaldo: una in min 7 si alta prin min 20 si ceva.nu prea a stralucit insa si ma dispera cand se arunca ca in balta....ar trebui sa continue faza sa invetze de la marcelo ca sa nu zic de la messi:).spre,sper ca realul sa ia titlul anul asta cu tot pesimismul meu si cu toate pct pierdute pe mana lor( sa fii la 10 pct de marea barca...).in CHL mi-as dori sa ajunga in finala insa va fi greu cu bayern.bafta

vedem ,e meci greu in ucl...insa prima oara trebuie sa privim urmatorul meci:atletico. cu toate ca sunt 11 ani fara infrangere cred ca v-a fi un meci tare greu.sper sa continue traditia si anul asta :)). sansele inca sunt favorabile lui real dar ei trebuie sa isi faca treaba cum trebuie ... victorii si numai e nici o grija

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close