INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - AS ROMA 1-0

VIDEO Dreptul paralizant » Medel a decis meciul, marcînd cu piciorul pe care-l putea pierde în 2009

Articol de - Publicat luni, 02 noiembrie 2015 00:00

Scăpat teafăr dintr-un accident în urma căruia a ieșit prin parbriz, chilianul l-a surprins pe complicele Szczesny, șutînd de la 25 de metri. Și a ieșit după pauză, cu dureri lombare

"Dac-aș avea 24 Medel și un Messi am bate tot", e unul din motourile preferate ale antrenorului Mancini. Un singur Medel, un portar ce a speriat de Halloween fostul lider și alți 9 spartani (fără căpitanul Icardi) i-au ajuns pentru ca Inter să supună Roma (1-0), împărțind șefia cu Fiorentina.

Click aici pentru VIDEO!

Chilianul a decis rezultatul, cu un șut de la 25 de metri trimis la 100 km/h plus complicitatea lui Szczesny, ce a plonjat tardiv. Execuție cu dreptul, piciorul pe care riscase să-l piardă în 2009!

"Era 7 dimineața, veneam de la o petrecere. Am adormit la volan, nici nu purtam centura și am zburat prin parbriz la 140 km/h. Cînd m-am trezit la spital, nu-mi mai simțeam gamba. Apoi, ca prin magie, a venit agentul meu, mi-a dat o palmă în picior și am început să-mi revin. Asta m-a făcut mai puternic", dezvăluie Gary, al cărui prenume i-a fost pus de tatăl lui, fanul actorului Cooper.

Șutul i-a accentuat însă durerile lombare. Medel a refuzat să dea interviu la pauză pentru a fugi la medic, a strîns din dinți și a rezistat pînă în minutul 51. A suferit apoi pe bancă, dar a învins.

54 de jocurii-au trebuit lui Medel pentru primul gol la Inter. Nu mai marcase pentru o echipă de club de 32 de luni, gol reușit la Sevilla (4-1 cu Celta)

"M-am emoționat după ce am realizat primul meu gol la Inter. 2015 e un an magic și ne luptăm pentru titlu"
Gary Medel, mijlocaș Inter

"Szczesny a greșit la gol. Medel nu trage ca Neeskens. Un portar de nivelul lui trebuia să aibă o altă reacție"
Rudi Garcia, antrenor Roma

4 parade în 4 secunde!

Triumful interist i se datorează și lui Handanovici. Salvator marți la Bologna, în fața lui Destro, goalkeeperul sloven a fost uluitor și contra Romei. A avut 9 parade, în minutul 61 disperîndu-i pe giallorossi, cu 4 intervenții în numai 4 secunde. Samir a respins șutul lui Florenzi din afara carelului, a scos reluarea lui Salah (foto), a evitat autogolul la mingea deviată de Murillo cu un alt reflex fenomenal și a prins "capul" lui Salah. Omul meciului în Gazzetta dello Sport (nota 8).

FIORENTINA - FROSINONE 4-1

  • Tătă, spectator neplătitor

Tătărușanu a fost ieri un "șomer" între buturile Fiorentinei, 4-1 cu Frosinone. Neavînd de prins decît o minge înaltă, portarul român s-a plictisit, fiind înlocuit de antrenorul Paulo Sousa după 71 de minute, prima oară în acest sezon de Serie A. Debutantul Lezzerini a încasat golul din minutul 87, ezitînd să intervină în fața lui Frara.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează