INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / NAPOLI - LAZIO 4-2

VIDEO Europa se depărtează » Lazio a pierdut cu Napoli şi e la un pas să îşi rateze obiectivul

Higuain a ajuns la 17 goluri în campionat, la două de liderul Immobile // Foto: Reuters
Higuain a ajuns la 17 goluri în campionat, la două de liderul Immobile // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 23:15

Integralist ieri, Ştefan Radu a cedat dramatic pe San Paolo după ce biancocelestii au deschis scorul. Au rămas în ”zece” după pauză şi Higuain a reuşit hat-trick-ul.

Încă un joc halucinant trăit ieri de Ştefan Radu. După 3-2 cu Parma, fundaşul lui Lazio (integralist) s-a înclinat la Napoli (2-4), deşi echipa sa a condus cu 1-0. Şi s-a depărtat la 3 puncte de locul 6, ultimul de Europa League.

VEZI AICI VIDEO!

Lulici a deschis showul, dar biancocelestii n-au ţinut mult avantajul. Înaintea pauzei, l-a anulat Mertens. Apoi, s-a dezlănţuit Higuain. A scos penalty şi eliminare (Cana) în debutul părţii secunde şi a făcut 3-1 din pasa lui Insigne.

Pipita a completat întîiul hat-trick în Serie A, în prelungiri, ameţindu-l pe Novaretti. Golul lui Onazi a dat doar de doi bani speranţă oaspeţilor.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  14 Aprilie 2014, 14:35

pai la cat de inconstanti au fost anul asta ce doreau UCL?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează