INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER - MAN. UNITED 0-3

VIDEO Execuție publică! United a spulberat campioana în 7 minute: 3-0 cu Leicester

Deranj mare în careul lui Leicester, cu Pogba (dreapta) la un pas de gol // Foto: Reuters
Deranj mare în careul lui Leicester, cu Pogba (dreapta) la un pas de gol // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2017 00:00

United a spulberat campioana în 7 minute. Al 4-lea eșec consecutiv al ”vulpilor” și al 13-lea în 24 de etape!

Jose Mourinho era preocupat înaintea meciului: " Leicester vrea să dispară cât mai repede din zona fierbinte. Nu mă uit la locul pe care-l ocupă în clasament, ci la calitățile lor". Managerul lui Man. United și-a făcut griji degeaba. Acel senzațional Leicester City din sezonul trecut nu mai există.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nicio repriză

Campioana i-a rezistat lui United aproape o repriză. Mhitarian a dat tonul golurilor (42), iar Ibrahimovici (44) și Mata (49) l-au imitat. Execuție în 7 minute! A 4-a înfrângere consecutivă a "vulpilor" în Premier era deja pecetluită.

Replica? Dezolantă. Mahrez? Umbra dirijorului din stagiunea trecută. Golgeterul Vardy? Inexistent. Astfel că tot United a fost mai aproape de gol.

Ranieri, încotro?

A rămas însă 0-3, iar Claudio Ranieri trebuie să-și pună problema viitorului său pe bancă. Stagiunea trecută a provocat el demiterea lui Mourinho de la Chelsea, aseară a fost rândul portughezului să-i zgâlțâie scaunul de sub picioare.

15meciuri consecutive fără eșec are Man. United în campionat

MAN. CITY - SWANSEA 2-1: Salvarea vine de la Jesus

Asta da lovitură! Abia transferat de Man. City de la Palmeiras, cu 33 de milioane de euro, Gabriel Jesus face deja furori. Etapa trecută a marcat primul său gol în Premier, la 4-0 cu West Ham, pentru ca ieri să le câștige "cetățenilor" meciul contra codașei Swansea (2-1).

Atacantul brazilian de numai 19 ani a deschis scorul în minutul 11, cu un voleu din careul mic. Iar după ce Sigurdsson a egalat (81) și toată lumea părea să se împace cu remiza, el i-a adus lui City victoria în prelungiri (90+2)!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează