INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - JUVENTUS 1-1

VIDEO Fantasmă! » Milanul a avut un gol anulat, deşi mingea a intrat în poartă o jumătate de metru

Muntari marchează, mingea trece de linia porţii, dar arbitrul nu vede golul
Muntari marchează, mingea trece de linia porţii, dar arbitrul nu vede golul

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 26 februarie 2012 00:49

Cu acea reuşită clară a lui Muntari, rossonerii ar fi condus cu 2-0. Dar arbitrii au vrut să fie altfel, iar Juve evită primul eşec din acest campionat! Lupta pentru titlu rămîne aprinsă.

Cum se întoarce soarta unui meci atît de important! Cu şapte minute înainte de sfîrşit, Matri l-a crucificat pe Abbiati, voleul său necruţător rupînd plasa. Aşa a egalat Juventus: 1-1. Numai că, la pauză, scorul trebuia să fie 2-0 pentru Milan! Ceea ce nu s-a întîmplat, pentru că tuşierul Romagnoli a negat evidenţa. O minge care intrase în poartă jumătate de metru!

În minutul 25, cînd Milan avea deja 1-0 (Bonucci a greşit o pasă uşoară în faţa propriului careu, apoi acelaşi fundaş bianconero a deviat în plasă şutul lui Nocerino), faza serii pe "San Siro": cap Mexes, Buffon respinge uluitor, cap Muntari şi acelaşi Buffon scoate balonul din poartă (VIDEO)! Asistentul Romagnoli era pe linie, a văzut tot perfect, însă n-a schiţat nici un gest. Nici ofsaid (nu fusese), nici gol! Decizia ce a influenţat marele turnir al etapei. (Vezi FOTO în galeria de mai jos!)

Mexes, 3 etape de suspendare
A fost un festival al gafelor de arbitraj. "Centralul" Tagliavento n-a observat (şi nici al 4-lea oficial), pumnul la ficat aplicat de Mexes lui Borriello (47) - dar fundaşul francez va fi suspendat aproape sigur 3 etape - şi le-a refuzat gazdelor un penalty (54) la faultul lui Vidal asupra lui Robinho pe linia de 16 metri. Apoi, Romagnoli a apărut din nou în lumina reflectoarelor, anulîndu-le şi torinezilor un gol pentru un ofsaid inexistent la Matri (79). A încercat să-şi răscumpere prima mare eroare cu o alta! N-a fost salvat de rezultat. Oricum, Matri a egalat în final.

AC MILAN - JUVENTUS 1-1
(Nocerino 15 VIDEO - Matri 83 VIDEO)

MILAN: Abbiati - Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini - Nocerino, Van Bommel, Muntari - Emanuelsson (71 Ambrosini) - Robinho, Pato (46 El Shaarawy). Antr. M. Allegri

JUVENTUS: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia (46 Pepe) - Quagliarella (69 Matri), Borriello (54 Vucinici). Antr. A. Conte

A arbitrat Paolo Tagliavento
Eliminare: Vidal (88)
Clasament: 1. Milan 51p (25j), 2. Juventus 50p (24j), 3. Udinese 42p (24j).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
flo_ax
flo_ax  •  27 Februarie 2012, 02:21

nu stiu de ce se plang atat cei de la Milan! Cate un gol anulat eronat ambelor echipe, dar de cartonasul rosu la Mexes au uitat sa mentioneze? La Vidal a fost rosu meritat, pentru ca nu a fost un atac la minge, ci pur si simplu a dat in adversar... Cine spune ca e vreo diferenta unde dai cu piciorul sau cu pumnul, la coaste sau la gambe ATAT timp cat e evident ca nu ai nicio treaba cu mingea! Si aud tot felul de specialisti ca, vezi tu, la 2-0 era game over! Pai ce se intampla la 2-0 de obicei? se micsoreaza poarta, se inclina terenul, dispar subit jucatori? 2 goluri marchezi si in 2 minute, pe un forcing

mihrp
mihrp  •  26 Februarie 2012, 20:13

Asa cum a spus Morati, la un meci ca asta cel mai bine e sa te duci sa vezi un spectacol de teatru. _ _ _ Forza INTER !!!

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Februarie 2012, 14:21
Postat de drughi009 pe 26 Februarie 2012, 09:05

juve a fost dezavantajata aseara pe san siro GOL ANULAT DUPA UN OFFSIDE INEXISTENT, ROSU LA MEXES , ROSU INVENTAT LA VIDAL .....3-1 LA GRESELI ,oricum juve din 3 meciuri cu juve i-a batut de 2ori si un egal , urmeaza si a 3 victorie in returul cupei un 5-0 lejereanu .......in tot sezonul juve furata pe fata cu penaltyuri clare nedate ...........milan penaltyuri de circ primite .

Nu mai sufla in punga ca face rau logicii!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează