INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Fiestă galactică în centrul Madridului după ce Real a luat titlul: ”Mai mult decît Google!”

Iker Casillas a înfășurat într-un steag blanco statuia Cibeles
Iker Casillas a înfășurat într-un steag blanco statuia Cibeles

Articol de - Publicat sambata, 05 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 04 mai 2012 21:28

Mourinho a celebrat primul titlu cu Real înţepîndu-i pe rivali: ”Unii iluminaţi credeau că alţii joacă unicul fotbal existent”.

Mourinho a sărbătorit pe străzi, cu jucătorii şi fanii Realului, primul titlu suflat Barcei. Căpitanul Casillas a înfăşurat într-un steag blanco statuia Cibeles (foto), simbolul Madridului, în timp ce antrenorul n-a ratat ocazia de a-şi ironiza rivalii.

AICI AI MAI MULTE FOTO DE LA FIESTA DIN PIAŢA CIBELES!

"Această echipă practică unul dintre cele mai bune jocuri de fotbal din istorie, deşi unii iluminaţi credeau că alţii joacă unicul fotbal existent. Sînt cei care ştiu fotbal de pe Google. Jucăm spectaculos şi am reuşit un număr uimitor de goluri şi de victorii".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
vallym
vallym  •  05 Mai 2012, 10:32

jocul frumos de fotbal nu are nici o treaba cu ce va raman peste ani...e un fel de ce frumos ai jucat, dar nu ai castigat mare lucru...respect Mourinho, 4 campionate in 4 tari diferite...mai e cineva?apropo...Guardiola=Rijkard...mai isi aminteste cineva de el peste 5 ani?eu nu cred...

sasquatchro
sasquatchro  •  05 Mai 2012, 10:30
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Da, suntem unii fani "de ocazie", de pe vremea lui Romario printre altii, care iti spunem doar atat: 2 finale UCL castigate din 2 impotriva favoritilor tai, ultima, hmmm..., unde oare? Oare n-ar fi mai bine sa comentezi la articole cu subiectul City? Stai tu linistit cu inteligenta ta cu tot, noi macar avem puterea sa recunoastem meritele rivalilor. Au castigat Primera? Foarte bine, e meritul lor, trebuia sa vina si momentul asta. Mai stam de povesti cand "marele" Van der Saar va fi in stare sa apere o lovitura de cap a "piticului" Messi intr-o finala UCL. Pana atunci, lasa-i tu in pace pe Madrid si Barca si vezi-ti de Premier League si de City mai ales.

gentlegiant
gentlegiant  •  05 Mai 2012, 08:59

Sint curios peste 10-20 de ani cine o sa-si aminteasca STILUL echipelor lui Mourinho. Omul puncteaza serios in statistici, si-a asigurat locul ic, dar frumusetea fotbalului nu e promovata de el si de cei ca el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează