INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO + FOTO Antoine Griezmann, primele declarații ca fotbalist al Barcelonei: „Dacă Messi și Suarez sunt supărați, le voi cere scuze pe teren, cu pase decisive”

Antoine Griezmann// FOTO: facebook.com/fcbarcelona +6   FOTO
Antoine Griezmann// FOTO: facebook.com/fcbarcelona

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2019 12:18

Atacantul francez Antoine Griezmann, 28 de ani, a fost prezentat de Barcelona, care a plătit 120 de milioane de euro pentru el.

Antoine Griezmann este jucătorul Barcelonei. A îmbrăcat tricoul cu pătrățele blaugrana și e gata să se revanșeze față de fani și față de noii coechipieri catalani, pe care i-a amăgit în 2018, când a renunțat în ultima clipă la transferul pe Camp Nou. Mai ales pe Messi și Luis Suárez. Căpitanul refuzase atunci să vorbească despre francez, iar Suárez fusese și mai dur: „Chiar dacă spune că este pe jumătate uruguayan, Antoine e francez, și nu știe ce înseamnă sentimentul uruguayan”.

 

Antoine Griezmann looking good with the Barça jersey ¡Qué bien le sienta la camiseta! ❤#Griezmann17

Publicată de FC Barcelona pe Duminică, 14 iulie 2019

 

„Messi e o legendă pentru copiii mei și pentru copiii copiilor mei”

De la prima conferință, campionul mondial francez a fost întrebat despre acest subiect delicat. „Am făcut și lucruri greșite în trecut, dar nu am regretat niciodată, pentru că era ceva ce voiam la acel moment. Acum suntem împreună și vreau să pot acest tricou. Dacă va fi nevoie, îmi voi cere scuze pe teren, acolo vorbesc cel mai bine”.

E fericit că „pot să împart mate cu Messi. El e numărul 1, o legendă pentru copiii mei și pentru copiii copiilor mei”. A repetat: „Dacă Messi și Suárez sunt supărați, cred că voi rezolva totul oferindu-le pase decisive”. Și, încă o dată, la final: „Voi vedea ce va fi cu Suárez. Totuși, sunt sigur că și el se bucură că am venit aici”. 

Cum va ajuta Barcelona? „Cu profunzime în joc, cu goluri, cu assisturi, cu fericire”.

„Messi este în fotbal ceea ce este LeBron James în baschet. E o mare bucurie să joc alături de el. Venind la Barcelona am vrut să ies din zona de confort. Vreau să câștig LaLiga, Cupa și Champions.

Nu mi-am imaginat acest moment, pentru că niciodată nu mă gândesc la ce va fi mâine, întotdeauna trăiesc clipa. Dar am văzut Barcelona la televizor și am visat să joc împreună cu fotbaliști atât de talentați"
Antoine Griezmann, atacant Barcelona

17 este numărul ce va fi purtat pe tricou de Griezmann: „Întotdeauna am avut 7, dar aici 7 e al lui Coutinho, așa că am ales 17 împreună cu familia”

18.000.000 €va fi salariul anual net primit de francez în primul sezon la Barcelona; suma va crește la 25 de milioane în ultima din cele cinci stagiuni

Citește și:

Zlatan Ibrahimovic, din nou polemic! S-a luat de șefii lui Ajax: „La sfârșitul carierei, aș putea fi director la Ajax. Aș fi mai bun ca toți care sunt acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
knuttspanati_o_nfig
knuttspanati_o_nfig  •  15 Iulie 2019, 14:48
Postat de univ_craiova1 pe 15 Iulie 2019, 12:50

O sa ajungă și asta exact cum e coutinio :)))

zici ca esti descendentul lui maurinio))))))

nebeleizis
nebeleizis  •  15 Iulie 2019, 13:01

Si cand juca impotriva Barcelonei cu AM, tot la televizor vedea Barcelona ? :))

univ_craiova1
univ_craiova1  •  15 Iulie 2019, 12:50

O sa ajungă și asta exact cum e coutinio :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează