INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO + FOTO Momente de groază pe White Hart Lane » Bafetimbi Gomis s-a prăbuşit inconştient pe teren la meciul cu Tottenham! E pentru a 5-a oară în carieră

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 11:51

Bafetimbi Gomis a trecut prin momente dificile la partida dintre Tottenham şi Swansea, cîştigată de echipa sa, scor 3-2. 

Francezul s-a prăbuşit pe teren, fără a fi lovit, aducînd în minţile suporterilor evenimentul neplăcut de acum 3 ani, cînd Fabrice Muamba a păţit acelaşi lucru şi s-a retras din activitatea din cauza unui infarct.

Atacantul de 29 de ani a primit cîteva minute bune îngrijiri medicale chiar pe gazon şi a părăsit terenul pe targă.

Medicii au transmis însă că nu are motive de îngrijorare, suferind de sindromul vasovagal, care se manifestă prin astfel de leşinuri. 

"Vreau să asigur pe toată lumea în legătura că starea mea. Pot spune că a fost mai mult înfricoşător decît periculos. Acum sînt bine. Am fost foarte stersat şi obosit din cauza stării de sănătate a tatălui meu. Am făcut multe drumuri pînă în Franţa. Îmi pare rău că nu mi-am putut ajuta echipa, dar acum totul e bine. Vreau să vă mulţumesc pentru mesajele şi sprijin", a scris jucătorul pe Twitter.

A mai avut patru cazuri similare

La meciul Lyon - Monaco (0-0) din august 2010, nu era decît minutul 5 cînd atacantului gazdelor,  Bafetimbi Gomis, i s-a făcut rău. Dintr-o dată, fără să fie atins de cineva, acesta s-a aplecat pe vine. A încercat să se salte. N-a reuşit, căzînd brusc la pămînt, cu ochii daţi peste cap.

Medicii au venit repede la locul incidentului, dar n-au avut ce face. Abia ce l-au scuturat un pic pe Gomis, inert cîteva secunde, şi el s-a trezit. Ca şi cum nimic nu se întîmplase, internaţionalul francez s-a ridicat fără ajutor şi a reintrat repede în joc, evoluînd fără probleme pînă în minutul 76.

Jucătorul de 25 de ani a trecut printr-un episod similar în 2009, cînd şi-a pierdut cunoştinţa în plin antrenament al "naţionalei". Atunci admisese că numai la Lyon avusese două asemenea căderi.

Aşa păţesc adesea la începutul sezonului. Leşin, dar îmi revin rapid şi mă simt bine. E legat de stres, am o slăbiciune la nervul vag", a explicat Gomis.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
cobra_z
cobra_z  •  05 Martie 2015, 14:46
Postat de romania1985 pe 05 Martie 2015, 13:35

Ba scrieti ca atacantul de 29 (presupun ca in prezent) ba de 25 de ani....hmm

iexista o iexplicatie : prima oara s-au uitat in certificatul de nastere, iar dupa cateva fraze s-au uitat si in buletin :))

romania1985
romania1985  •  05 Martie 2015, 13:35

Ba scrieti ca atacantul de 29 (presupun ca in prezent) ba de 25 de ani....hmm

florianveress
florianveress  •  05 Martie 2015, 13:29

Ziarist de căkt, măcar corectează după comentarii... Idiotule ! După articolul tău rezultă că a câştigat Swansea cu 3-2... Spurcăciuneo !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează