INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - HULL CITY 2-0

VIDEO Fractură craniană! Cahill l-a făcut KO pe Mason, lovindu-l cu capul în tâmplă, înainte de a marca golul decisiv în minutul 81

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 00:00

Un week-end creat pentru Chelsea. Aproape toate rivalele din lupta pentru titlu s-au împiedicat, după eșecuri sau egaluri. Numai Arsenal a învins, dar echipa lui Wenger e la 8 puncte în spatele liderului!

Click aici pentru VIDEO!

Mason, la spital!

Aseară, ultimul meci al etapei a început înspăimântător pe "Stamford Bridge". În minutul 13, la un corner al albaștrilor, Gary Cahill l-a izbit cu capul în tâmplă pe Ryan Mason. Mijlocașul lui Hull era knock-out în iarbă. Pe stadion s-a făcut liniște. Medicii i-au pus jucătorului masca de oxigen și l-au luat pe targă opt minute mai târziu. Era conștient. Mason a ajuns la spitalul St.Mary’s. Conform ultimelor informații din cadrul clubului, acesta a suferit o fractură craniană, iar starea sa este stabilă după intervenția chirurgicală.

A uitat să fluiere

Pe teren, Chelsea a dirijat jocul. Și a deschis scorul în prelungirile primei reprize: rebelul Diego Costa (45+7), 1-0. În minutul 81, Cahill a lovit la fel de puternic cu capul și a înscris. 2-0.

Numai că, imediat după pauză, când nimic nu era decis, "centralul" Neil Swarbrick i-a refuzat un penalty lui Hull. Marcos Alonso i-a agățat glezna lui Abel Hernandez, dar "bunicul" de 51 de ani a uitat să fluiere. Alta greșeală majoră a arbitrilor în această etapă de Premier.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează