INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO FragiLeo » Messi a rezistat doar o repriză în turul Supercupei cu Atletico, scor 1-1

Messi n-a marcat pe
Messi n-a marcat pe "Calderon", unde rezultatul a fost stabilit de Villa (12) și Neymar (66)

Articol de - Publicat vineri, 23 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 20:30

Scos la pauză, liderul Barcelonei s-a ales cu un hematom la bicepsul femural stîng şi poate rata meciul de duminică, de la Malaga.

Messi a început sezonul cum l-a terminat, luptînd cu problemele medicale. Duminică a vomat cu Levante şi a ieşit după 71 de minute, iar miercuri a rezistat o repriză în turul Supercupei cu Atletico (1-1).

O accidentare l-a obligat pe "Tata" Martino să-l schimbe cu Cesc. Liderul Barcei a făcut un hematom la bicepsul femural stîng şi e incert pentru partida cu Malaga de duminică.

VIDEO: Accidentarea lui Messi surprinsă de camerele TV

Leziunile musculare îl chinuiesc însă pe Leo de aproape 5 luni. S-a rupt cu PSG, pe 2 aprilie, în turul "sferturilor" Ligii şi a jucat nerefăcut în retur. Accidentarea, tot la bicepsul femural!, s-a agravat, argentinianul ratînd semifinala retur cu Bayern şi ultimele etape din Primera.

Vacanţa a fost scurtă, iar turneul mondial din vară, cu amicale şi acţiuni publicitare, nu l-a ajutat deloc.

1 meci din ultimele 27 la Barca şi "naţionala" Argentinei a terminat în teren Messi, cu Bayern (0-4) în turul semifinalelor Ligii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
drimmero
drimmero  •  23 August 2013, 15:40

bietul plodache....nu e protejat suficient de arbitri. trebuie sa ia Barzelona masuri!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează