INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DANEMARCA - ARMENIA 1-0

VIDEO Fragili psihic » Presa din Armenia scoate în evidență lipsurile următorului adversar al tricolorilor: ”Nu avem un lider”

Edigarian (stânga) a suferit enorm în duelurile cu Fischer, printre cei mai activi danezi duminică // FOTO Reuters
Edigarian (stânga) a suferit enorm în duelurile cu Fischer, printre cei mai activi danezi duminică // FOTO Reuters

Articol de - Publicat marti, 06 septembrie 2016 00:00

Presa din Erevan scrie că Armenia, următorul rival al ”tricolorilor”, a pierdut jocul încă din start. ”Am căzut după gol, nu avem un lider, iar organizarea și comunicarea sunt zero”.

Armenii au scăpat norocos cu 0-1 la Copenhaga, pentru că meciul cu Danemarca s-a încheiat în minutul 17 pentru următoarea adversară a României, pe 8 octombrie în deplasare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Am pierdut din start la nivel psihologic. Absența unui lider s-a văzut în atitudinea echipei. N-a crezut că poate scoate un rezultat favorabil și este ilogic să căutăm explicațiile eșecului", a scris ziarul Panorama.

"Greșeli teribile în faza de tranziție"

"N-am sesizat vreo strategie să revenim în joc, le-am cedat complet inițiativa și am construit lent. Ne-a lipsit organizarea, iar comunicarea între compartimente a fost zero. S-au făcut erori teribile în faza de tranziție, am reușit rar contraatacuri, suferind mult la capitolul viteză. Dacă nu ar fi fost Beglarian, scorul putea fi mult mai mare. Ne-am dus să nu luăm multe goluri", critică sursa citată.

"Fără 6 titulari"

Selecționerul a găsit alibiul pentru înfrângere. "Am jucat fără 5-6 titulari, din cauza accidentărilor. Danemarca e o echipă foarte bună, însă dacă am fi avut tot lotul disponibil altfel abordam meciul. În special absența căpitanului Mhitarian s-a resimțit duminică", a declarat Varujan Sukiasian.

1șut la poartă (cadrat) a trimis contra danezilor Armenia, care a avut 27% posesie și 67% rata paselor reușite

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează