INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Frînă de mînă » Conte a sărit la arbitru după 1-1 cu Genoa: ”Eşti o ruşine!”

Conte s-a năpustit ca un uragan asupra arbitrilor, care au lăsat-o fără două puncte // Foto: Gulliver/ GettyImages +1   FOTO
Conte s-a năpustit ca un uragan asupra arbitrilor, care au lăsat-o fără două puncte // Foto: Gulliver/ GettyImages

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 27 ianuarie 2013 22:31

Antrenorul juventin l-a agresat verbal pe central că nu a dat 11 metri la henţul lui Granqvist în ultimele secunde. Guida refuzase deja trei lovituri de pedeapsă clare, prima pentru genovezi!

Nervi, frustrare şi haos la sfîrşitul unui meci terminat cu o răfuială pe gazon ca în filmele western. Cu un arbitru ameninţat de jucătorii lui Juventus şi pe care antrenorul Antonio Conte l-ar fi mîncat de viu!

VIDEO: Vezi AICI faza de la care a pornit scandalul!

După un surprinzător 1-1 acasă cu Genoa, a treia remiză în ultimele 4 partide, campionii îl acuză pe "central" pentru penaltyul neacordat în minutul 90+3 şi prestaţia cu tentă antibianconera.

"Talibanul" Conte a urlat nebuneşte "Ruşine" către arbitrul originar din regiunea Napoli, susţinînd că asistentul adiţional Romeo i-a transmis în cască faptul c-a fost henţ la mingea trimisă de Granqvist cu piciorul stîng în mîna dreaptă, dar Guida l-a ignorat.

În drum spre vestiare tehnicianul liderului a spart o reclamă cu pumnul, urmat de Bonucci, ce a distrus alt panou publicitar. A ţipat la conferinţa de presă, "ăsta nu mai e fotbal" şi s-a certat 10 minute live, la televiziune, cu fostul arbitru Cesari.

Campioana nu primise două 11 metri mai clare, în repriza secundă, la ţinerea de tricou asupra lui Vucinici şi la faultul la Pogba, iar Genoa trebuia să aibă penalty la 0-0, la henţul comis de Vucinici.

Napoli revine la -3!
Napoli a profitat de pasul greşit al liderului şi a revenit la trei puncte în spate, după succesul (2-1) de la Parma, ultima neînvinsă pe teren propriu în acest campionat! Trupa lui Mazzari a condus la pauză (Hamsik 20), dar a fost egalată de căpitanul Cannavaro, care a deviat nefericit şutul lui Amauri. A fost nevoie iar de "Matadorul" Cavani. Golgeterul uruguayan, lider în Serie A cu 17 reuşite, a închis jocul de pe Tardini, iar Napoli ajunge la 13 puncte în ultimele 5 etape!

Acvila pe acoperiş, Lazio K.O!
După 16 meciuri neînvinsă în toate competiţiile, Lazio a cedat acasă cu Chievo (0-1). Eşecul a fost însă prevestit de Olympia. Acvila simbol a biancocelestilor a refuzat să aterizeze sîmbătă pe teren după ce a făcut turele de stadion, fugind pe acoperiş!

Apoi, Marchetti a rupt plasa încercînd să salveze lobul lui Paloschi, care a reuşit pînă la urmă singurul gol. Folosit 74 de minute la gazde, Ştefan Radu a primit nota 6 în Gazzetta dello Sport, "sîrguincios, s-a bucurat de o libertate discretă şi a participat deseori la construcţie", iar Stoian "a dat oxigen oaspeţilor în ultimele 16 minute".

"Există regulament, nu contează dacă mîna este ori nu voluntară cînd intri cu braţele depărtate de corp. Arbitrul trebuie să-şi rupă carnetul! Dacă se întîmpla invers izbucnea al treilea război mondial" (Antonio Conte, antrenor Juventus)

"Nu a fost penalty la Granqvist! Conte are o aroganţă unică şi comportamentul lui trebuie anchetat de urgenţă. Un antrenor care ar trebui să fie exemplu pentru jucători ţipă «ruşine, ruşine!»" (Enrico Preziosi, preşedinte Genoa)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
cetateanu
cetateanu  •  28 Ianuarie 2013, 17:26

Juventus a primit tot campionatul trecut 1 - UN SINGUR - penalty! Nici anul acesta n-o sa primeasca prea multe lovitui de la 11 metri. Se mai intampla cate o gafa, doua, douazeci, e ca la..., depinde de care parte a ... te afli. Dar cand toate se intampla intr-un singur sens, e ABUZ! Asa ca voi, dora si iceman, luati o pauza si reveniti cand o sa intelegeti ceva din fotbal. Penibililor!

iceman_giulesteanu
iceman_giulesteanu  •  28 Ianuarie 2013, 12:13

Echipa asta de blatisti si hoti a fost obisnuita sa fie ajutata de arbitrii iar antrenorul ei a fost obisnuit sa ii lase adversarii sa castige. juventus este o rusine pentru fotbalul italian alaturi de napoli si alte echipe implicate in scandaluri de blaturi si arbitraj. Singurele echipe cu adevarat curate in Italia is Roma, Parma si Lazio. In rest numai hoti si blatisti. RUSINE!! Is fan Milan dar cred ca ar trebui retrogradate in liga a 4-a toate echipele impotriva carora exista dovezi de blat si de asemenea orice jucator sau antrenor sa fie scos din viata sportiva si declarat "persona non-grata". Numai asa pot curata mocirla aia de fotbal.

dora
dora  •  28 Ianuarie 2013, 09:22

ei, mai lasa, ieri nu ai primit un 11 metri, da in campionatul asta si ala trecut cite favoruri ati avut de la arbitrii, nenumarate...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează