INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Furia lui Moratti » Inter cîştigă, Inter acuză: ”Arbitrii au văzut doar ce au vrut!”

Moratti a luat atitudine după greşelile de arbitraj din derby-ul cu Juventus. +1   FOTO
Moratti a luat atitudine după greşelile de arbitraj din derby-ul cu Juventus.

Articol de - Publicat luni, 05 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 noiembrie 2012 21:39

Patronul nerazzurro îşi pune rivala la zid. În opinia lui, debutul derby-ului cu Juve (3-1), cînd torinezii au fost ajutaţi de arbitri, a semănat cu istoria celor două cluburi.

Un gol precedat de un ofsaid de-un metru în secunda 20 a derby-ului. Acordat! Iar în minutul 34, un atac brutal al lui Lichtsteiner, deja avertizat, la Palacio. Nesancţionat cu al doilea galben şi, implicit, cu roşu! Două decizii scandaloase ale brigăzii conduse de Paolo Tagliavento, toate în favoarea lui Juve, cu care interiştii nu s-au putut împăca, deşi cîştigaseră cu 3-1.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Aluzie la Calciopoli
Patronul Massimo Moratti şi-a început comentariul la TV cu o ironie: "Debutul partidei a semănat foarte bine cu istoria celor două cluburi. Nici că se putea un rezumat mai bun". Aluzie evidentă la scandalul Calciopoli, din 2006, cînd torinezilor li s-au retras două titluri de campioni (2005, 2006) şi au fost retrogradaţi pentru că mituiau arbitrii.

Ofsaid doar pentru unii
Moratti i-a arătat apoi cu degetul pe "centralul" Tagliavento şi pe colegii acestuia: "Nu vezi tu un ofsaid de un metru şi semnalezi apoi unul milimetric, la Palacio! Dar şi mai grav mi se pare că lui Lichtsteiner i s-a permis să joace mai departe după acel fault criminal din minutul 34!!".

Cassano: "«Taglia», unde pleci?"
Furios pe deciziile luate de Tagliavento în prima repriză, Cassano l-a abordat în drum spre vestiare, deşi arbitrul încerca să se fofileze. "«Taglia», unde pleci? Noi îţi vorbim frumos şi tu te faci că plouă? Mai întîi faci pe Fenomenu' şi apoi te duci?!", i-a strigat atacantul interist.

49 de meciuri consecutive fără eşec în Serie A a fost seria lui Juventus întreruptă sîmbătă de Inter. Recordul îl deţine Milan: 58 (1991-1993)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
horea.udrea
horea.udrea  •  05 Noiembrie 2012, 09:50

se pare ca 'batrana doamna" nu si-a schimbat naravul... si in etapa precedenta a castigat tot cu arbitrii meciul cu cei de la Catania... in prima repriza arbitrajul a fost dezgustator , intr-o singura directie !!! felicitari celor de la Inter pt jocul perfect prestat in cea de-a doua repriza !!! au fost mult peste juve ;) ... daca joaca tot asa au toate sansele sa fie campioni la sfarsitul sezonului :D . FORZA NERRAZZURI !!! FORZA INTER !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează