INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Gata de Campionatul Mondial al Cluburilor! Real Madrid a bifat a 20-a victorie consecutivă după 4-1 cu Almeria

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 decembrie 2014 10:02

Real Madrid bate tot în ultimele luni, indiferent de ce competiţie este vorba. Echipa lui Carlo Ancelotti a ajuns la a 20-a victorie consecutivă după 4-1 la Almeria. 

VEZI VIDEO!

După un început mai dificil, controlat în mare parte de gazde, Isco a reuşit să deschidă scorul în minutul 34 după o execuţie magnifică. Peste doar 5 minute Verza a egalat pentru gazde, cu un şut de excepţie din afara careului.

A fost primul gol primit de madrileni în ultimele 4 meciuri oficiale. Pînă la pauză avea să fie 2-1 pentru Real, după golul cu capul al lui Gareth Bale, care a ajuns la a 7-a reuşită din acest sezon.

Almeria putea reveni în joc în minutul 62, cînd Marcelo a făcut penalty, însă Verza a ratat, iar de atunci totul s-a prăbuşit pentru gazde. Pe finalul jocului Real Madrid a mai înscris de două ori, prin golgheterul Cristiano Ronaldo.

Portughezul a marcat 25 de goluri în acest sezon de la Liga, dintr-un total de 55 de reuşite ale echipei lui Ancelotti în 15 etape. De asemenea, cu "dubla" de ieri a ajuns la 61 de goluri în 2014, acesta fiind al 4-lea an consecutiv în care trece de borna de 60 de reuşite la echipa de club şi naţională.

Real Madrid pleacă în Maroc pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, iar primul meci îl va avea la Rabat cu învingătoarea dintre Cruz Azul şi "coşmarul" lui Laurenţiu Reghecampf, Sydney Wanderers, care vor juca azi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează