INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED 1-2

VIDEO GerrOUT! Steven Gerrard a pus-o pe Liverpool pe butuci: introdus la pauză, eliminat după 40 de secunde

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 10:19

Gloriosul căpitan de altădată nu-şi mai poate stăpîni nervii. La 34 de ani a devenit o adevărată piatră de moară pentru ”cormorani”

Steven Gerrard îşi poate pregăti bagajele pentru Statele Unite. Lui Liverpool nu-i face decît rău în ultimul timp, aşa cum s-a întîmplat şi ieri, în derby-ul cu Man. United (1-2). Introdus la pauză, cînd scorul era 0-1, mijlocaşul de 34 de ani şi-a îngropat practic echipa.

Click aici pentru VIDEO!

Nu trecuseră 40 de secunde de la primul fluier şi Gerrard îşi lăsa amprenta crampoanelor pe tibia lui Ander Herrera. Un gest urît, la nervi, sancţionat prompt de arbitrul Martin Atkinson cu "roşu" direct. Rămasă în inferioritate, Liverpool i-a mai cedat o dată senzaţionalului Mata (59), care l-a învins pe Mignolet cu o foarfecă de generic TV. Dar nu s-a predat.

Sturridge l-a făcut pe Gerrard să regrete şi mai mult gestul nesăbuit din debutul reprizei, reducînd din handicap cu concursul portarului De Gea (69). Minunea însă nu s-a produs. Iar în final (90+3), Rooney şi-a refuzat plăcerea de a sărbători cu gol meciul 400 în Premier League, irosind penalty-ul de 1-3 cu o execuţie modestă.

"A fost corectă decizia arbitrului. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru tot ce s-a întîmplat"
Steven Gerrard, mijlocaş Liverpool

2 e numărul eliminărilor suferite de Gerrard în confruntările cu Man. United. Prima datează din 2011

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează