INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO GigAntonini » Juventus a fost răpusă de Genoa prin golul unui duşman al lui Massimiliano Allegri

Antonini l-a învins pe Buffon, profitînd de neatenția colectivă a defensivei campioanei // Foto: Reuters
Antonini l-a învins pe Buffon, profitînd de neatenția colectivă a defensivei campioanei // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 22:43

Îndepărtat de la Milan de antrenorul plecat la Juve, fundaşul Grifonului a intrat în minutul 81 şi a dat verdictul thrillerului: ”Am simţit că voi marca. E cel mai frumos gol din carieră”.

Genoa a rupt miercuri seria de 15 meciuri fără eşec în Serie A a lui Juve (1-0), ajunsă la şefie de Roma. Cu gol în minutul 90+4, pe un contraatac în care campioana Italiei avea 6-2 superioritate!

VIDEO: Vezi AICI golul!

A fost răzbunarea lui Antonini, apărut perfect la centrarea lui Matri, ambii intraţi în repriza a doua. "Am simţit că trebuie să fug în atac, că mingea va ajunge chiar la mine. E cel mai frumos gol din carieră", a explicat Luca.

Fundaşul pe care Allegri, actualul antrenor al bianconerilor, l-a forţat să plece de la Milan. "Îngerul din noroi", cum l-a numit ieri Gazzetta dello Sport, după ce Antonini a ajutat la curăţarea oraşului grav afectat de inundaţii. "Vendetta e un fel servit rece în prelungiri. E victoria în faţa celui ce nu a crezut în el", a postat pe twitter Benedetta Balleggi, soţia jucătorului.

Juventus a dominat, a lovit de două ori bara, prin Llorente şi Morata, iar portarul Perin a scos tot!

ATALANTA - NAPOLI 1-1
Demon Callejon!
Jose Callejon devine mare favorit la titlul de ratangiul anului, după execuţia din partida cu Atalanta (1-1). Golgeterul lui Napoli din acest sezon (7 reuşite) a trimis peste poarta goală de la mai puţin de jumătate de metru!

"Spaniolul a contrazis toate legile fizicii şi geometriei", l-a ironizat ieri Gazzetta dello Sport. Iar Higuain a pus capac la Bergamo, ratînd un penalty în minutul 90+2!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează