INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLOGNA - NAPOLI 1-7

VIDEO Hamsik și-a fixat un obiectiv uriaș la Napoli: ”Îl întrec pe Maradona!”

Hamšík a pulverizat defensiva Bolognei, fiind de nestăvilit pe
Hamšík a pulverizat defensiva Bolognei, fiind de nestăvilit pe "Dall'Ara" // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2017 00:00

Marek Hamšík ține să-și satisfacă un capriciu, după primul hat-trick al carierei. ”Nu voi fi niciodată mai mare ca Diego, dar pot da mai multe goluri”, a declarat căpitanul lui Napoli.

Napoli a făcut scorul acestui campionat pe Dall'Ara, demolând-o sâmbătă pe Bologna (7-1), într-o seară a recordurilor și a golurilor antologice. Cea mai ofensivă trupă a Seriei A, 55 de reușite în 23 de etape (premieră azzurro) a avut în Hamšík și Mertens lunetiștii necruțători.

VIDEO: Vezi AICI golurile lui Hamsik cu Bologna!

Dacă belgianul e la a doua "triplă" din acest sezon (are și un poker), căpitanul a reușit primul hat-trick al carierei. Niciodată în istoria clubului, Napoli nu marcase de 7 ori în deplasare în elita fotbalului peninsular!

2 trasoare în vinclu

"Nu voi fi vreodată mai mare decât Maradona, dar vreau să-mi fac un capriciu. Să dau mai multe goluri ca Diego, chiar până la sfârșitul campionatului. Dacă nu, în stagiunea viitoare", a mărturisit slovacul. "Marekiaro" a deschis balul, din plonjon cu capul.

Și a completat o prestație de nota 8,5 în Gazzetta dello Sport cu două șuturi magnifice la vinclu, din afara careului. Hamšík a ajuns la 9 goluri în actuala Serie A, la numai 3 de recordul personal stabilit în 2010, evident, tot la Napoli.

111goluri a reușit Hamšík pentru Napoli, la doar 4 distanță de recordul lui Maradona

9goluri a marcat mijlocașul slovac în poarta Bolognei, victima sa preferată în Serie A

16goluri are Mertens în 21 de etape, mai multe ca în ultimele 2 campionate la un loc

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close