INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Icar di Genova » Juventus întoarsă acasă de Sampdoria în 10 oameni (1-2)!

Articol de - Publicat luni, 07 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 ianuarie 2013 22:26

Vîrful argentinian de 19 ani a executat campioana cu prima ”doppietta” în Serie A, anulînd handicapul pe tabelă şi numeric de la pauză, Berardi fiind eliminat în minutul 32.

Debut de coşmar pentru Juve în 2013. După patru victorii la rînd, campioana s-a împiedicat acasă de Sampdoria (1-2) şi mai are doar 5 puncte avans la şefie. Opt ani a aşteptat trupa genoveză să dea iar lovitura la Torino, unde în acest sezon doar Inter cîştigase. Şi Doria a revenit formidabil în 10 jucători!

VIDEO: Vezi AICI rezumatul partidei!

Cu numai două puncte în ultimele 7 vizite, trupa lui Delio Rossi părea victimă sigură după ce Giovinco a transformat penaltyul scos de Marchisio (24), iar Berardi luase "roşu" (32), primul avertisment primit la 11 metri. Genovezii, iertaţi de al doilea penalty, au muşcat însă pe contraatac, puştiul argentinian Icardi (19 ani) reuşind prima "doppietta" în Serie A, la întîiul gol fiind complice Buffon. Asaltul liderului, 71% posesie, 15 şuturi, 14 cornere, 65 de centrări şi o bară (Vucinici), a rămas fără efect. În plus s-a rupt Marchisio, accidentat la genunchi.

Udinese - Inter 3-0

Al 4-lea eşec la rînd în deplasare
Inter a pierdut după 14 ani primul meci din Noul An, 0-3 cu Udinese. A fost al patrulea eşec la rînd în deplasare! Fără Chivu, uşor accidentat, squadra lui Stramaccioni s-a plîns de un penalty neacordat la Palacio în prima repriză (arbitrul a văzut corect simulare!), s-a jucat cu ocaziile după pauză, cînd din 4 metri Jonathan a ratat ţinta, şi a plătit. "Dubla" lui Di Natale şi Muriel a răpus Interul, rămas şi în 10 jucători (eliminat Juan Jesus 65).

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
tuku
tuku  •  07 Ianuarie 2013, 09:53
Postat de plischi pe 07 Ianuarie 2013, 07:56

ar trebui controlatzi vartos jucatorii de la juventus care au pariat UNU PAUZA SI DOI FINAL! credetzi ca glumesc?

Nu cred ca glumesti, chiar tu ai nevoie de un control. Daca suferi de "scenarita", ai grija sa lasi cu "limba de moarte" sa fi incinerat iar dupa cenuse sa traga "salve" de apa... Daca pentru d-l scorpie acest esec a lui Juve e "debut de cosmar", pentru mine e un esec minor, singura ingrijorare o am la accidentarea lui Marchisio iar abordarea autorului articolului e la fel de "profesionista"

plischi
plischi  •  07 Ianuarie 2013, 07:56

ar trebui controlatzi vartos jucatorii de la juventus care au pariat UNU PAUZA SI DOI FINAL! credetzi ca glumesc?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează