INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Iker Casillas dă de pămînt cu coechipierii după eşecul cu Real Sociedad: "Horrible!"

Sergio Ramos (stînga), tot mai bun în atac, tot mai slab în apărare, unde contează // Foto: Guliver/GettyImages
Sergio Ramos (stînga), tot mai bun în atac, tot mai slab în apărare, unde contează // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 23:07

Fără Ronaldo, menajat pentru dureri la genunchi, Madridul a primit 4 goluri din 4 centrări pe "Anoeta". "E nevoie urgentă de schimbări şi le voi face", a anunţat Ancelotti.

După 11 minute, Ancelotti zîmbea. Se felicita că l-a menajat pe Cristiano. Real avea 2-0, goluri Sergio Ramos şi Bale, nu se mai putea întîmpla nimic, teoretic.
După 75 de minute, Ancelotti, îngrozit de ce văzuse, ar fi intrat pe teren să-şi mănînce jucătorii de vii.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Patru goluri din 4 centrări (două cornere) într-un careu plin de "pantere roz". Noul echipament de deplasare le-a furat şi calităţile defensive madrilenilor. Total.

Cel mai enervat a fost Casillas, victima perfectă pentru coechipierii din apărare. "Oribil, aşa am fost duminică. Oribil! După 2-0, n-ai voie să pierzi de o asemenea manieră! Nu-ţi poţi permite să cedezi atît de uşor la fazele fixe. Nu e atitudinea corectă faţă de fotbal şi faţă de emblema Realului".

Ancelotti e convins că "e nevoie urgentă de schimbări, urăsc să-mi văd echipa jucînd atît de prost". "Nu v-au lipsit unii fotbalişti?", a fost întrebat ironic, aluzie la despărţirile de Di Maria şi Xabi Alonso. "Nu e vorba de jucători, echipa a capotat în întregime".

Mister Carlo şi-a recunoscut eroarea: "La pauză era 2-2, se putea schimba ceva în joc şi nu s-a întîmplat nimic. E vina mea".

Messi, lovit. Neymar, amendat
Barca a învins, 1-0 acasă la Villarreal, dar Messi s-a accidentat iarăşi. Întindere la aductorii coapsei drepte şi trei săptămîni de pauză. Neşansă pentru Gerardo Martino şi Argentina. Ratează amicalul cu Germania.

Tot aseară, Neymar a jucat primul meci oficial după grava accidentare suferită la Mondial (fractură la a 3-a vertebră lombară), însă şi-a iritat antrenorul, pe Luis Enrique: în timp ce se încălzea pe marginea terenului, brazilianul s-a oprit ca să dea un autograf peste gard. Şi, susţine presa catalană, va fi probabil amendat.

122,5 milioane de euro a plătit Real pentru James, Kroos, Navas şi Chicharito, primind 114 milioane după plecările lui Di Maria, Xabi Alonso, Morata şi Casemiro

"E anormal ce-am văzut. O lipsă de concentrare generalizată. Ar trebui să ne fie ruşine!" ( Iker Casillas, portar Real)

"Trebuie să jucăm ca în primul sfert de oră. Restul meciului de la San Sebastian e de uitat" (Sergio Ramos, fundaş Real)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează