INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 2-2

VIDEO Imagini geniale pe Camp Nou! Supărați că madrilenii n-au vrut să le facă celebrul culoar de campioni, catalanii s-au aplaudat între ei :D

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 00:11

După ce Real Madrid, prin vocea vehementă a antrenorului său, Zinedine Zidane, a refuzat să facă celebrul pasillo (culoarul destinat campioanei) pe Camp Nou, Barcelona a găsit până la urmă o variantă.

Cu stadionul pe jumătate gol, pentru că meciul se terminase si fanii plecaseră acasă, staff-ul catalanilor a fost aranjat pe două rânduri și i-a aplaudat pe jucători, care au intrat la vestiare, celebrând astfel titlul cucerit în fața marii rivale.

"Pentru că suntem campioni și ei n-au vrut să ne facă pasillo, le-am cerut celor din staff să ne facă"
Gerard Pique

AICI ai totul despre Barcelona - Real Madrid 2-2!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
catalin_cj
catalin_cj  •  07 Mai 2018, 10:34
Postat de dinamo_fan pe 07 Mai 2018, 00:54

culoarul ala e pentru echipe care nu sunt ajutate la 4-5 faze de gol in acelasi meci. Barcelona nu se incadreaza.

Câte faulturi trebuie sa facă ramos pentru a fi eliminat?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Mai 2018, 09:16

Titlul se castigase cu o etapa inainte, dar titlul se decerneaza la urmatoarea partida de obicei, mai ales daca urmeaza o partida pe teren propriu.

martinpen
martinpen  •  07 Mai 2018, 07:34

Ce minciuni, auzi, cica "dupa titlul castigat in fata marii rivale"... Pai mai autorule, titlul a fost castigat de mult, nu l-au castigat in fata marii rivale... PS, cum adica - imagini geniale ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează