INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

VIDEO Imagini horror din Serie A » Accidentare oribilă în meciul AS Roma - Chievo

FOTO:Reuters
FOTO:Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 08 martie 2015 17:53

AS Roma şi Chievo s-a întîlnit astăzi într-un meci din Serie A, contînd pentru etapa a 26-a, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Unul dintre cele mai neplăcute momente ale partidei a avut loc în prima repriză. Mijlocaşul celor de la AS Roma, Radja Nainggolan, a intrat imprudent la minge şi l-a accidentat pe mijlocaşul lui Chievo, Federico Mattiello.

Tînărul de 19 ani şi-a rupt tibia, fiind prins cu piciorul pe pămînt. Italianul a fost transportat de urgenţă la spital, dar nu a primit încă un verdit din partea medicilor.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (10)
radd1cal
radd1cal  •  08 Martie 2015, 19:07
Postat de blue_man pe 08 Martie 2015, 18:56

Bai prr00stanee,tu nu vezi ca jucatorul celor de la Chievo atinge primul mingea!???Cum mama dreacului poti sa spui ca el a faultat,in conditiile in care are piciorul rupt bucati!???Cum naiba se gasesc toti ruptii sa-si dea cu parerea fara sa stie ce e cu ei pe fata pamantului!??

Prrooostan e tac-tu ! Ala de la Roma a intrat la minge cu piciorul din lateral, sa o opreasca, celalalt a intrat cu talpa in fata, a pus talpa pe minge si i-a alunecat piciorul, daca te uiti la faza aia cu zoom. Ai dreptate, a atins-o inainte cu o fractiune de secunda, ala de la Roma trebuia sa opreasca timpul, sa se ridice si sa-l lase sa joace. Sunt sute de tacklinguri d-astea pe zi, asta a avut ghinion, putea sa fie invers si sa ii puna el talpa pe tibie lui Nainggolan. Mai esti si fudul...

blue_man
blue_man  •  08 Martie 2015, 18:56
Postat de radd1cal pe 08 Martie 2015, 18:17

Pe langa accidentarea incredibil de urata, nu ma pot abtine sa nu remarc comentariul celui care a scris articolul. Cum adica Nainggolan a intrat imprudent ? Din ce vad aici, trebuia sa se dea fault pentru Roma (daca nu s-o fi si dat, n-am vazut meciul), a fost o intrare de fault din partea celui care s-a accidentat.

Bai prr00stanee,tu nu vezi ca jucatorul celor de la Chievo atinge primul mingea!???Cum mama dreacului poti sa spui ca el a faultat,in conditiile in care are piciorul rupt bucati!???Cum naiba se gasesc toti ruptii sa-si dea cu parerea fara sa stie ce e cu ei pe fata pamantului!??

capitanul23
capitanul23  •  08 Martie 2015, 18:48
Postat de shab pe 08 Martie 2015, 18:40

In schimb, Gardos la Bacila a fost intentie, nu? Marsh la ca ca t, ipocritule!

Pro stane daca faceai fotbal de performanta stiai sa distingi niste faze unde asa ceva se intampla accidental si cand este cu intentie . De ex Thomas Brollin cand juca la Parma sau Inter nu mai retin , a facut fractura de tibie si peroneu doar centrand in mingie , fara a fi atins de cineva !!! A fost unic pe mapamond !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează