INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO În ultima secundă! » Alex Maxim şi Stuttgart au luptat de la egal la egal cu Bayern, însă au pierdut pe final

Maxim, aici în duel cu munchenezul Alaba, a jucat ieri pînă-n minutul 78 +2   FOTO
Maxim, aici în duel cu munchenezul Alaba, a jucat ieri pînă-n minutul 78

Articol de - Publicat duminica, 11 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 10 mai 2014 23:06

Deja salvată de la retrogradare, VfB era cît pe ce să-i strice campioanei petrecerea de titlu. Ghinionul şvabilor, voleul lui Pizarro de 1-0, în minutul 90+2.

Alexandru Maxim n-are noroc cu Bayern. Ieri a fost a treia oară cînd a întîlnit-o pe campioana Germaniei în tricoul lui VfB Stuttgart şi din nou a rămas cu mîna goală. După finala Cupei 2013, pierdută cu 3-2, şi acel 1-2 din tur, pe care l-a privit de pe bancă, "tricolorul" a cedat acum la limită (0-1). În ultima secundă a prelungirilor!

VIDEO: Vezi AICI golul meciului!

Scăpată de grijile retrogradării, VfB le-a dat iarăşi o replică puternică bavarezilor, ţinîndu-i mai bine de 90 de minute în şah. Inclusiv Maxim s-a subordonat strategiei defensive dictate de pe bancă. Dar, ca şi în alte meciuri din acest sezon, pe şvabi i-a trădat finalul. Tocmai cînd arbitrul Sebastian Dankert se pregătea să încheie partida, un voleu al lui Pizarro s-a dus glonţ jos, la colţ: 0-1.

Hamburg la baraj
Deşi învinsă la Mainz, scor 2-3, Hamburg a rămas pe 16 şi va juca pentru un loc în ediţia următoare a Bundesligii cu a 3-a clasată în liga secundă, care se decide azi. Norocul hanseaţilor a fost că locurile 17 şi 18 au pierdut de asemenea. Nurnberg, 1-4 cu Schalke, şi Braunschweig, 1-3 la Hoffenheim, au retrogradat.

Leverkusen în Ligă
Emoţii pentru Leverkusen, ieri, cu Werder (2-1). "Aspirinele" aveau nevoie de victorie ca să-şi păstreze locul 4, ce asigură prezenţa în play-off-ul Ligii, dar au început cu stîngul: Gebre Selassie, 0-1. Însă Toprak şi Son au întors meciul, iar Wolfsburg, în ciuda unui 3-1 cu M'gladbach, se mulţumeşte cu Europa League.

7 goluri şi 12 assisturi e bilanţul "tricolorului" în acest sezon de Bundesliga

24 de titluri de campioană are Bayern, dintre care 23 după înfiinţarea Bundesligii (1963)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  11 Mai 2014, 10:38

asa le trebuie daca l-au schimbat pe maxim!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează