INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INGOLSTADT - BAYERN 0-2

VIDEO În ultimul minut! Bayern a ”gâfâit” la Ingolstadt și a câștigat cu șansă pe final, scor 2-0

Ribery răsuflă ușurat: echipa lui a luat toate cele trei puncte
Ribery răsuflă ușurat: echipa lui a luat toate cele trei puncte

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2017 00:00

Bayern a câștigat ieri la Ingolstadt, într-adevăr. Dar ce-a jucat n-a arătat câtuși de puțin a repetiție reușită pentru "optimea" din Ligă cu Arsenal, de miercuri.

Aceeași lipsă de idei, de ritm manifestate de la începutul anului i-a guvernat pe campioni și pe terenul vecinilor bavarezi. În prima repriză, o singură ocazie: Lewandowski lobează portarul, Matip respinge aproape de pe linie (21).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Thomas Muller și același Lewandowski (bară) au irosit marile ocazii ale părții secunde. Iar când meciul părea că se îndreaptă spre o remiză albă, a lovit Vidal. Era minutul 90!

Șocate, gazdele n-au mai opus rezistență și Robben a dublat avantajul: 0-2 (90+2). O victorie care, coroborată cu eșecurile înregistrate de Leipzig (0-3 cu Hamburg) și Dortmund (1-2 la Darmstadt), le aduce munchenezilor liniștea în campionat. Însă Arsenal e alt calibru.

7puncte are Bayern avans față de a doua clasată, Leipzig, și 15 față de Dortmund

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează