INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Joc rupt într-o secundă » Hummels a fost eroul negativ în M'Gladbach - Dortmund 2-0

Hummels (galben, nr. 15) îl faultează în careu pe Nordtveit şi jocul se rupe
Foto: Guliver/GettyImages
Hummels (galben, nr. 15) îl faultează în careu pe Nordtveit şi jocul se rupe Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 06 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 05 octombrie 2013 21:29

Vicecampioana Europei a dominat 80 de minute, dar a cedat după penaltyul şi eliminarea lui Hummels

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

Fotbalul e uneori foarte nedrept şi Borussia Dortmund a simţit-o pe propria-i piele. La Monchengladbach a fost ieri ca acasă. A dominat jocul pe alocuri copios şi a avut marile ocazii ale partidei: Hummels, Reus, Aubameyang. Dar mingea n-a vrut în poarta lui Ter Stegen.

În schimb, s-a oprit în cealaltă. Hummels a faultat în situaţie de ultim apărător, eliminare, penalty, Max Kruse, 1-0. Era minutul 82. Iar după ce Reus a ratat şansa lui 1-1, "transversală", Raffael a închis meciul: 2-0 (86).

27 de şuturi a expediat Dortmund spre poarta gazdelor (6). Zadarnic

ALTE ŞTIRI

Luce: 7-0 cu Arsenal!
UCRAINA. Ieri, Şahtiorul lui Mircea Lucescu a dat recital acasă. 7-0 cu Arsenal Kiev: hat-trick Ferreyra, dublă Teixeira, alte goluri Eduardo şi Ismaily, plus 4 assisturi Bernard şi două pase decisive Srna. A urcat pe locul 2, aşteptînd derbyul Dnepr - Metalist, de azi.

S-a lovit Boateng
ADVERSARI LIGĂ. Schalke a făcut show cu Augsburg, 4-1, "dublă" Szalai, dar l-a pierdut pe Kevin-Prince Boateng. Ghanezul s-a accidentat la genunchi şi a fost înlocuit în minutul 68.

L-a salvat un puşti!
ANGLIA. David Moyes, managerul lui Man. United, risca enorm la 0-1 cu Sunderland. Ar fi fost a 4-a înfrîngere în 7 etape. Dar adolescentul Januzaj, 18 ani, belgian cu origini kosovare, titularizat în premieră la Manchester, a înscris de două ori (55, 61), iar MU a învins cu 2-1 în deplasare.

"Nu-l vreau pe Honess consilier fiscal"
FRANŢA. Ibrahimovici i-a răspuns lui Uli Honess (preşedinte Bayern), care spusese că "Zlatan e o primadonă frustrată". "N-aş vrea să-l am consilier fiscal pe acest «Whyness» sau cum îl cheamă", s-a amuzat Ibra. Honess e anchetat după ce a "uitat" să declare Fiscului german cîteva sute de milioane de euro.

INBOX
DAWSON, 29 de ani, căpitanul lui Tottenham şi contracandidatul lui Chiricheş ca fundaş central-dreapta, şi-a prelungit contractul pînă în 2016.
ZAHA va fi probabil împrumutat de Man. United în ianuarie. Motivul: a fost prins de managerul David Moyes în pat cu fiica sa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează