INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO

VIDEO Jucătorii se iau de Mourinho: ”Jucînd aşa, atacanţii suferă mai mult”

Lui Benzema nu-i convine strategia lui Mourinho
Lui Benzema nu-i convine strategia lui Mourinho

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2012 09:22

Real Madrid a pierdut iar cu FC Barcelona, 1-2 în turul ”sferturilor” Cupei Spaniei, în urma unui joc excesiv de defensiv. Sistemul tactic impus de Jose Mourinho a început să-i deranjaze pe unii dintre jucători. Karim Benzema este unul dintre ei.

Vezi mai jos un rezumat al El Clasico.

”Am evoluat în 4-3-3. Pepe la mijloc este bun. Jucînd aşa însă, atacanţii suferă mai mult. Trebuie să ne sacrificăm”, a explicat ”vîrful” francez lipsa de ocazii a Realului, remarcînd că ”la Barcelona de bază era pasa, pasa, pasa, în timp ce nouă nu ne mai rămăsese decît să luptăm”. A trecut apoi la alt ton: ”E un eşec important, dar vom încerca să cîştigăm returul. Barcelona e o formaţie bună, dar şi noi”.

Sergio Ramos l-a ţintit tot pe Jose: ”Ne adaptăm la filozofia lui Mourinho. Cîteodată reuşim, cîteodată nu. Uneori schimbările au succes, alteori nu”.

 7-3 a fost raportul şuturilor în favoarea Barcelonei, prima şi la bare: 2-1

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
grande.balaci
grande.balaci  •  19 Ianuarie 2012, 16:24
Postat de valah.redandblue pe 19 Ianuarie 2012, 10:34

Si oferta de jucători spectacol este tot mai mica, aproape de zero in RO. Erau vremuri când colcăia tara de driblangii și super executanți de lovituri libere, azi e penurie mare de tot. Bine ca noi ăștia mai copți am avut șansa sa vedem mari fotbaliști romani evoluând pe gazon.

ce vremuri!!!balaci,donose,cartu,badea etc.......de la voi:iordanescu,raducanu,majearu etc.........dinamo:dragnea,orac,lupu etc........o mica partea din adevarati fotbalisti care, nu au avut norocul unei afirmari in alte campionate(mai putin raducanu,badea si lupu) desi ,nu au dus lipsa de oferte!

daddy
daddy  •  19 Ianuarie 2012, 10:54
Postat de suporter_fotbal pe 19 Ianuarie 2012, 10:35

mda...ce trist! mou nu intelege nimic! sau atat intelege el! cum sa te numesti real madrid si sa adopti o tactica ca si cum ai fi bettis, sau bilbao? cum sa stai cu fundu in poarta, sa nu fie in stare echipa sa lege 3-4pase? sa te rogi sa scapi pe contra-atac si sa speri ca portarul primeste un gol 90% parabil???? si daca se termina 1-0 prob se considera cel mai tare :))

Pentru ca i-a mers o data asa. Uitati finala cupei de anul trecut cand Casillas a fost un erou si a aparat 6 mingi pe care scria gol? Era suficient sa nu poata apara 2-3 dintre ele si se termina tot kamentabil pentru Real cum dealtfel a fost tot meciul. Asa insa, datorita lui Casillas Mourinho a devenit erou, un erou, repet, total fals pentru ca meciul a avut exact aceeasi desfasurare ca intotdeauna in ultimii ani, dominare categorica Barcelona si doar norocul si Casillas au facut sa poata duce meciul in prelungiri.

valah.redandblue
valah.redandblue  •  19 Ianuarie 2012, 10:34
Postat de redbluewar pe 19 Ianuarie 2012, 10:23

Stiu, din pacate sunt tot mai multi fanatici, si tot mai putini iubitori de fotbal adevarat.

Si oferta de jucători spectacol este tot mai mica, aproape de zero in RO. Erau vremuri când colcăia tara de driblangii și super executanți de lovituri libere, azi e penurie mare de tot. Bine ca noi ăștia mai copți am avut șansa sa vedem mari fotbaliști romani evoluând pe gazon.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează