INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Juve 4X4! » Juventus a cucerit Supercupa după un meci fabulos: 4-0 cu Lazio pe Olimpico

Tevez (dreapta),
Tevez (dreapta), "taurul" argentinian al lui Juve, a încheiat spectacolul pe Olimpico // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 19 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 19 august 2013 01:49

Ştefan Radu şi lazialii n-au avut nici o şansă: în 4 minute, bianconerii le-au marcat 3 goluri în repriza a doua. Unde? Chiar la Roma!

A sperat Ştefan Radu la încă un trofeu cu Lazio, după Cupa Italiei, sezonul trecut. Fundaşul stînga a intrat furios pe teren, l-a accidentat pe Marchisio, lovindu-l la genunchi, dar înlocuitorul juventinului, Pogba, a reacţionat rapid: trei minute mai tîrziu (23), francezul a profitat de o deviere a lui Radu, şutînd din întoarcere. 1-0.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După pauză, Juve s-a dezlănţuit, iar Lazio a fost nimicită, făcută knock-out, numărată de arbitru. În patru minute, 52-56, torinezii au înscris de trei ori, într-o avalanşă de fotbal-spectacol: Chiellini, Lichsteiner (doi fundaşi finalizînd ca atacanţi veritabili) şi Tevez, hat-trick bianconero. Radu a fost înlocuit imediat (58), dar nu se mai putea salva nimic. Juventus e Regina Italiei!

4 trofee a cucerit Antonio Conte ca antrenor al lui Juventus: două titluri şi două Supercupe (ambele în 2012 şi 2013)

6 Supercupe au adunat torinezii în Italia; Juve a egalat-o pe AC Milan (rossonerii au cîştigat ultima oară în 2011)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bull06cull
bull06cull  •  19 August 2013, 14:15

Avanti Forza Juve

hoze
hoze  •  19 August 2013, 09:10

Cam asta e diferenta de valoare dintre cele doua echipe in acest moment.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează