INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - INTER MILANO 1-3

VIDEO Juve fură, dar pierde! » După şirul de 49 de meciuri fără înfrîngere, Juventus a cedat în faţa nerazzurilor

Milito transformă penalty-ul prin care readuce Interul în joc.
Milito transformă penalty-ul prin care readuce Interul în joc.

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 noiembrie 2012 00:19

După marele ajutor de la Catania, campionii au primit un cadou şi aseară de la arbitri: golul de 1-0 a fost precedat de un ofsaid de un metru! Însă Inter (fără Chivu, nerefăcut) a învins, relansînd Serie A.

Nici arbitrii n-o mai pot ajuta pe Juventus! Au făcut-o la Catania, pe 28 octombrie, cînd au anulat aiurea un gol gazdelor, validînd unul neregulamentar bianconerilor. Astfel au cîştigat torinezii acea deplasare. Aseară, sprijinul omului cu fluier, Tagliavento, a fost inutil.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După numai 20 de secunde, Vucinici l-a deschis pe Asamoah, dar acesta era un metru în spatele liniei defensive nerazzurre cînd Zanetti a ieşit la ofsaid. Asistentul Preti a lăsat jocul să continue, Asamoah a centrat şi Vidal a deschis scorul. 1-0, minutul 1. Celălalt asistent a ridicat repede steagul la reuşita lui Palacio. El era corect, se marcase împotriva campioanei! Acum, brigada observase ofsaidul.

În minutul 34 însă, "centralul" a uitat să scoată şi al doilea cartonaş galben şi automat pe cel roşu la atacul brutal al lui Lichtsteiner (era deja avertizat) la Palacio. Juventinii ar fi rămas în 10!

Ezitare şi la penalty
Mai era totuşi o repriză. În minutul 59, Marchisio l-a tras de tricou pe Milito în careu şi arbitrul a dictat penalty. Dar şi aici după mai multe clipe de ezitare. Acelaşi Milito a transformat pentru 1-1. Şi mai era destul de jucat. Pentru că apărarea campionilor avea fisură lîngă fisură.

Guarin a profitat de spaţiile libere, a şutat puternic în cross, Buffon a respins în faţă, iar Milito l-a executat a doua oară pe căpitanul piemontezilor: 1-2 (75). Nu a fost tot.

În ultimul minut, Nagatomo îl găseşte liber în careul advers pe Palacio, care n-a ratat. Şut pe sub Buffon. 1-3. Atunci chiar s-a încheiat.

1 singur punct mai are Juventus în faţa lui Inter Milano în Serie A: 28-27

49 de meciuri consecutive fără înfrîngere a avut Juventus în campionatul italian

"A fost ofsaid extrem de clar la golul lui Juventus, iar torinezii au fost iertaţi de o eliminare: Lichtsteiner trebuia trimis la cabine în minutul 34" (Gazzetta dello Sport, cotidian italian)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
inter1980
inter1980  •  04 Noiembrie 2012, 21:18

ha ha ha ce se mai oftica "juventinii", titlu corect al articolului ar fi juve MERDA -Inter 1-3

seedorf
seedorf  •  04 Noiembrie 2012, 16:01

Ei, mai exista si dreptate pe lumea asta...

szabi_dinamo
szabi_dinamo  •  04 Noiembrie 2012, 14:06

Mai ziarist de 2 lei ce esti, tu stii ce e aia impartialitate ? Lichtsteiner a fost iertat de o eliminare dar oare Cambiasso n-a fost mai jegule ? Rusine tie si gazetei ca l-a angajat pe tampitu asta pe nume theodor jumatate si un sfert

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close