INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Juve sopra tutti » Juventus spulberă Serie A: 1-0 cu Milan, 11 puncte avans

Juventinul Pogba face foarfecă deasupra milanezilor // Foto: Reuters
Juventinul Pogba face foarfecă deasupra milanezilor // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 aprilie 2013 00:25

Al doilea titlu la rînd în Italia e al lor. Penalty-ul lui Vidal le-a fost suficient torinezilor pentru cea de-a 6-a victorie în şir.

Serie A e bianconera. Juventus e deasupra tuturor. Nici Napoli, nici Milan, nimeni nu rezistă ritmului intens şi constant impus de piemontezi, care au 11 puncte în faţa napolitanilor şi 18 înaintea rossonerilor. Cu 5 etape rămase de jucat, întrebarea e cînd, nu dacă se încoronează Juve. Sărbătoarea celui de-al doilea titlu în doi ani e pregătită.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Aseară, partida cu Milan s-a decis în minutul 57. Asamoah a profitat de somnul lui Abate, vînînd mingea în careul oaspeţilor. Amelia a ieşit tîrziu la blocaj. Fault şi penalty, pe care chilianul Vidal l-a transformat cu o siguranţă rar văzută la punctul de la 11 metri. Amelia a ghicit colţul, dar execuţia lui Vidal a fost prea bună. Lovită puternic şi excelent plasată, mingea a trecut ca o rachetă sol-aer prin vinclul Milanului.

A fost al 60-lea meci jucat în Serie A de Arturo Vidal. Şi al 15-lea gol. Opt numai în acest campionat.

50 de victorii are Antonio Conte în Serie A ca antrenor al lui Juventus

Frenezie
Două partide incendiare ieri. Fiorentina avea 3-0 acasă în minutul 33 în faţa lui Torino. Şi totuşi, a fost egalată. În final, Romulo (86) a adus Violei 3 puncte: 4-3. La Napoli, gazdele erau conduse la pauză (0-1) de Cagliari, au întors scorul, s-a făcut 2-2, Insigne marcînd golul victoriei napolitane în minutul 90+4: 3-2.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tommy25
tommy25  •  22 Aprilie 2013, 02:16

Forza Juve !! - JUVE CAMPIONE D'ITALIA Juventus Torino Gruppo Romania Juventus Torino Gruppo Romania Juventus Torino Gruppo Romania

Vezi toate comentariile (1)
Comentează