INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Juventus nu a pierdut nici cu Udinese şi continuă să fie lider neînvins

Autor al unei ”duble”, Matri a fost eroul unei partide disputate pe ninsoare Foto: Reuters
Autor al unei ”duble”, Matri a fost eroul unei partide disputate pe ninsoare Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2012 09:42

Juventus este singurul lider din principalele 5 campionate ale Europei care încă nu a pierdut în această stagiune. Torinezii şi-au prelungit seria invincibilă prin victoria cu Udinese, 2-1 (Matri 42, 62 - Floro Flores 55). Oaspeţii, aflaţi pe locul 3, l-au ţinut rezervă pe Torje.

Vezi mai jos un rezumat video al meciului de pe ” Juventus Arena”.

La capătul jocului, al 3-lea consecutiv cîştigat, antrenorul Antonio Conte a declarat: ”A fost un meci de 6 puncte. M-am temut de stilul de joc al lui Udinese, o formaţie foarte bună pe contraatac. Isla, Armero, Di Natale, Floro Flores, toţi sînt fotbalişti extraordinari, pe care orice mare club i-ar dori. Noi am pierdut multe mingi care puteau să ne coste scump, dar am ştiut să punem lucrurile la punct. Un bravo jucătorilor mei”.

Laudativ a vorbit şi Francesco Guidolin despre oamenii săi: ”Complimente băieţilor mei, au dat totul. Am avut ocazii, dar am şi fost neatenţi, cum s-a întîmplat la primul gol primit”.

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează