INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA GERMANIEI

VIDEO Klovnul! Klopp s-a enervat la finala Cupei, crezînd că reporterii TV vor să scape de el, apoi s-a luat de arbitru

Articol de - Publicat luni, 01 iunie 2015 00:00

Wolfsburg i-a stricat lui Klopp ultimul meci pe banca Dortmundului: 3-1 în finala Cupei

Ceea ce trebuia să fie pentru Jurgen Klopp o despărțire cu happy-end de Borussia Dortmund s-a încheiat cu o mare dezamăgire. Eșec în fața Wolfsburgului, 1-3, în finala Cupei Germaniei.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Klopp a "înghițit" greu înfrîngerea. La interviul de după meci i s-a părut că reporterul TV încearcă să-l expedieze și s-a enervat: "Vreți să scăpați de mine. Nu puteți avea un pic de milă pentru noi în aceste minute. Cînd stai aici, alături de cineva care tocmai a pierdut o finală, nu-i poți spune, pur și simplu, asta a fost...".

S-a calmat abia după ce jurnalistul i-a explicat că voia, de fapt, să-i arate un banner al fanilor care-i mulțumeau pentru cei 7 ani împreună. Dar nu pentru mult timp. Cînd a venit vorba despre arbitrajul lui Felix Brych, Klopp a explodat din nou: "Am avut un penalty înaintea pauzei. Ar fi trebuit să ni-l dea. N-a influențat rezultatul, însă Brych e mulțumit de cum a fluierat. Așa nu vom progresa niciodată!".

Pentru "prietenul dispărut"

Jucătorii Wolfsburgului i-au dedicat Cupa "prietenului dispărut" Junior Malanda. Mijlocașul belgian în vîrstă de 20 de ani și-a pierdut viața pe 10 ianuarie, într-un accident rutier.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează