INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO - JUVENTUS 1-1

VIDEO La VidaLoca » Derby D'Italia s-a terminat nedecis, 1-1, chilianul egalînd la două minute după ce Inter deschisese scorul

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2013 21:48

Chilianul Vidal, motorul juventin, a năruit speranţele nerazzurre, egalînd după două minute nebune pe "Meazza". Dar Interul lui Mazzarri nu e rău!


Dintr-o dată, meciul a prins viteză. Cu Inter zburînd în minutul 73. Ricky Alvarez a recuperat în terenul advers, l-a lansat ideal pe Icardi, iar puştiul argentinian de 20 de ani l-a trimis pe Buffon să caute mingea în plasă. Trecuseră doar 5 minute de cînd atacantul transferat de la Sampdoria intrase pe teren. Inspirat, Mazzarri!

Click aici pentru VIDEO!

Numai că Vidal nu se lasă! Chilianul, o combinaţie mortală de forţă şi tehnică, s-a descurcat excelent pe un metru pătrat, a preluat şi a şutat rapid. 1-1, după două minute. Vidal, care a cerut un penalty în prima repriză, la faultul lui Taider, marcase două goluri şi etapa trecută, la 4-1 cu Lazio.

Juve stă bine, 7 puncte în 3 etape, dar tot 7 are şi Inter. Un Inter schimbat, pozitiv, căruia Mazzarri i-a redat încrederea. Locul 9 din sezonul trecut, la 33 de puncte în spatele campioanei bianconere, pare doar un coşmar uitat.


54 la sută a fost posesia mingii lui Juventus; 5-4 raportul şuturilor pe poartă pentru oaspeţi; 6-1 la cornere în favoarea lui Inter

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează