INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Legenda s-a întors! » Henry a marcat la primul său meci de la revenirea la Arsenal

În 370 de meciuri jucate între 1999 şi 2007, Henry marcase 226 de goluri la
În 370 de meciuri jucate între 1999 şi 2007, Henry marcase 226 de goluri la "tunari"

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2012 22:10

Împrumutat pentru două luni de la Red Bull New York, francezul de 34 de ani i-a calificat pe ”tunari” în ”16-imile” Cupei. Primul şut, primul gol!

Întoarcerea lui Thierry Henry la Arsenal are toate ingredientele unei poveşti de succes. "Una tocmai bună de spus nepoţilor", cum a sugerat managerul Arsene Wenger, după ce fostul internaţional francez, 34 de ani, i-a calificat pe "tunari" în "16-imile" Cupei Angliei, înscriind unicul gol al confruntării cu Leeds.

Nici eroului serii nu-i vine să creadă. "În urmă cu două săptămîni eram în vacanţă, undeva pe o plajă din Mexic. Nici prin cap nu-mi trecea că voi îmbrăca din nou tricoul Arsenalului şi că voi deveni omul meciului. N-a fost în planul meu". Dar s-a întîmplat.

Wenger s-a înţeles cu New York Red Bulls să i-l împrumute pe Henry timp de două luni, cît campionatul nord-american e în pauză. Francezul şi-a întrerupt concediul, a îmbrăcat iar treningul de antrenament şi luni seară a aşteptat cuminte pe bancă pînă în minutul 68, cînd Wenger l-a aruncat în luptă. Iar 10 minute mai tîrziu a expediat balonul în plasă. La primul său şut de la revenire!

"Henry era deja o legendă aici. Iar ce s-a întîmplat cu Leeds n-a făcut decît să-i sporească şi mai mult faima" (Arsene Wenger, manager Arsenal)

1.769 de zile trecuseră de la ultimul meci al francezului în tricoul Arsenalului, disputat pe 7 martie 2007

Aici ai VIDEO cu golul marcat de Henry!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ondjole
ondjole  •  11 Ianuarie 2012, 11:26

Excelent......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează