INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL-NEWSCASTLE 3-0

VIDEO / Liverpool încă speră să joace în Champions League

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 02 mai 2011 18:10

Liverpool a reuşit ieri o victorie importantă în faţa echipei de pe locul 12 în Premier League, Newcastle United, cu scorul de 3-0.

VEZI AICI REZUMATUL!

Golurile au fost înscrise de Maxi Rodriguez, Kuyt şi Luis Suárez, reuşite cu care Liverpool are încă speranţe la Champions League.

Echipa antrenată de Kenny Dalglish se află pe locul 5 în clasament, cu 55 de puncte, în spatele lui Manchester City care are 7 puncte avans. Mai sunt însă 3 etape în care Liverpool înfruntă echipe de mijlocul clasamentului, în timp ce Manchester City joacă cu Everton, Stoke şi Tottenham.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rudeboy
rudeboy  •  03 Mai 2011, 00:11

are dreptate george : sunteti vai de capul vostru ....jurnalisti de 3 lei reprofilati din cautatori de ca c at probabil...cum sa mai citesc mizeriile voastre de articole cand nici macar nu aveti bunul simt sa deschideti o pagina de net sa va documentati inainte de a pune un material...chiar si online....Liverpool mai are 3 meciuri iar city 4 .....sunteti jalnici , dar problema este ca nici concurenta nu e mai de soi deci sunteti "in grafic" ....Tineti-o tot asa.....cand o sa apara un ziar chiar "despre sport" si in Romania????!!!!!!!

bdgeorge
bdgeorge  •  02 Mai 2011, 17:56

au sansa poecului de craciun....City rrebuie sa faca 2 pc au 7 goluri la golaveraj in plus iar la meciuri directe sunt la egalitate 3-0 ; 0-3 ..si pt ca tot sunteti asa de "informati" si vad ca ati prezentat si programul celor 2 echipe va anunt eu ca in afara de cele 3 echipe pe care le-ati mentionat City mai joaca si cu Bolton...asta asa ca fapt divers

ravanelli1977
ravanelli1977  •  02 Mai 2011, 14:19

Ar fi prea frumos, dar City tre sa faca 3 puncte din 4 meciuri. Macar sa prinda locul 5, iar la anul inapoi unde le e locul, in lupta pentru titlu. Oricum King Kenny e simbolul si speranta oricarui "cormoran". YNWA!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează