INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Liverpool-show cu Norwich, 5-0, iar Sturridge a atins un record vechi de 39 de ani!

Articol de - Publicat sambata, 19 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 ianuarie 2013 20:21

Liverpool a învins pe Norwich cu scorul de 5-0 iar atacantul ”cormoranilor”, Daniel Sturridge (23 ani), a reuşit să atingă un record care data din 1974. Englezul a marcat de 3 ori în primele 3 meciuri disputate pentru formaţia de pe Anfield, record stabilit ultima oara de Ray Kennedy în urmă cu 39 de ani.

Liverpool l-a transferat pe Sturridge în această iarnă de la Chelsea pentru suma de 14 milioane de euro şi se pare că atacantul se află în cea mai bună formă din cariera lui de pînă acum.

Henderson a deschis scorul în minutul 26, Suarez a mărit diferenţa în minutul 27. Golul lui Sturridge a venit în minutul 59, urmat de Gerrard, minutul 66, şi de autogolul lui Bennett la acţiunea lui Sterling (74). 

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat ocazia de a evolua la Liverpool şi de a îmbrăca acest tricou, fără El nimic nu ar fi fost posibil. Eu şi Suarez jucăm bine împreună, dar veţi vedea, va fi şi mai bine de atît!"
Daniel Sturridge, atacant Liverpool

"Sturridge şi Suarez au un parteneriat excelent, ambii au jucat foarte bine azi, au şi marcat. Am avut cursivitate în zona ofensivă, asta contează foarte mult"
Brendan Rodgers, antrenor Liverpool

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
savi93alex
savi93alex  •  19 Ianuarie 2013, 23:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Superioritatea cormoranilor in aceasta privinta este evidenta,insa,in momentul de fata,ManU are sanse mai mari sa mai obtina si alte trofee pe plan continental si intercontinental.Liverpool se bate deocamdata doar pentru Europa League unde in ultimii ani nu a reusit decat o semifinala,in rest rezulate modeste pentru un club de statura lui Liverpool.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează