INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED - SOUTHAMPTON 2-0

VIDEO Lumea lui Zlatan » Ibrahimovici e noul lider al lui Manchester United: 4 goluri în 3 meciuri!

Ibra îl devorează pe Fonte și deschide scorul pe Old Trafford // FOTO Reuters
Ibra îl devorează pe Fonte și deschide scorul pe Old Trafford // FOTO Reuters

Articol de - Publicat duminica, 21 august 2016 00:00

Ibrahimovici e noul lider al lui Man. United. 4 goluri în 3 meciuri, "dublă" cu "sfinții". El face jocul, el dă golurile, el bate penalty-urile. Căpitanul Rooney nu se opune.

De-abia îl așteptau jurnaliștii englezi pe Zlatan. Nici nu semnase la United, și ei comentau: "Numai gândul că Ibrahimovici va juca în Premier League te face fericit. Cel mai carismatic fotbalist al lumii, un tip absurd de încrezător, va fi aici zi de zi, etapă de etapă".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Și ceea ce spera Daily Mirror e realitate în fiecare clipă. Suedezul e rege la Manchester. Patru reușite în primele trei meciuri. Noul Cantona!

Vineri, Ibra a debutat pe Old Trafford. Spectacol. O apariție impresionantă, cu două goluri, prima "dublă" la Red Devils, și un joc cu care i-a cucerit deja pe fani. Și pe coechipieri.

La penalty, el a luat mingea și nimeni n-a comentat. Nici măcar Rooney, căpitanul. La sfârșit, Mourinho a explicat: "Rooney și Pogba i-au spus lui Zlatan să execute 11 metri".

"Fac ce știu cel mai bine"

După 2-0 cu Southampton, a treia victorie în toate competițiile, a doua în Premier, Ibracadabra a declarat: "Fac ceea ce știu cel mai bine. Să-mi ajut coechipierii, să creez ocazii și să marchez. Începem să ne obișnuim cu succesele. Vom crește de la un meci la altul".

Și l-a avertizat râzând pe Pogba, cel mai scump jucător al lumii, 105 milioane de euro, care a debutat la alb-roșii: "Data viitoare să-mi pasezi pentru hat-trick". Francezul și-a răscumpărat greșeala.

La final, în timpul interviului la Sky Sports, i-a "pasat" lui Zlatan trofeul pentru "jucătorul meciului". Anunțându-l pe vârful scandinav: "La meciul următor ai și un assist de la mine".

"Zlatan e excelent în aer, dar la fel de bun și cu mingea la picior. Și nimeni nu ține mingea ca el"
Jose Mourinho, manager Manchester United

396de goluri are Ibrahimovici în toate competițiile la 8 echipe din 6 țări (680 de meciuri); 305 reușite sunt numai în campionat (486 partide)

Alte rezultate din Premier League:

BURNLEY - LIVERPOOL 2-0: După speranțe, dezamăgire!

Așa e Liverpool de 26 de ani. Din 1990 așteaptă titlul în Anglia și, probabil, nu-l va cuceri nici acum. După 4-3 pe terenul lui Arsenal, cu un joc entuziasmant, echipa lui Klopp pierde pe terenul nou-promovatei Burnley. 0-2, cu ambele goluri primite înaintea pauzei. Absența lui Mane, accidentat, reduce mult forța de atac a "cormoranilor".

STOKE - MAN. CITY 1-4: Avalanșă

După 5-0 în fața Stelei, City a mai făcut o victimă în deplasare. 4-1 la Stoke, meci pe care l-a controlat cu aceeași autoritate. Două goluri Aguero în prima repriză într-un interval de nouă minute (27-36), alte două Nolito spre sfârșitul partidei (tot în 9 minute, 86-90+5). "Sunt impresionat de băieți și de prestația lor. A trecut doar o lună de când lucrăm împreună", i-a felicitat Guardiola.

WATFORD - CHELSEA 1-2: Finalul e mereu albastru

Cu Antonio Conte manager, Chelsea suferă la fiecare meci și învinge aproape la indigo, în ultima clipă. În prima etapă, la 2-1 cu West Ham, Diego Costa a înscris golul victoriei în minutul 89, după o pasă a lui Batshuayi. Ieri, la 2-1 cu Watford (a fost condusă aproape o jumătate de oră), Batshuayi a egalat (80) și tot Costa a punctat decisiv (87).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 August 2016, 09:59

Mourinho ...impreuna cu M.U. o sa castige campionatul ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează