INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CRYSTAL PALACE - LEICESTER 0-1

VIDEO Marș spre titlu » ”Vulpile” lui Ranieri sunt de neoprit: victorie și pe terenul lui Crystal, 1-0

Mahrez, în alb, a fost ieri principalul pericol pentru poarta lui Crystal // FOTO Guliver/GettyImages
Mahrez, în alb, a fost ieri principalul pericol pentru poarta lui Crystal // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2016 00:00

Liderul Leicester a rezistat ieri atacului lui Arsenal, 2-0 la Liverpool, cu Everton, și a punctat la rându-i la Londra, pe terenul lui Crystal Palace: 1-0.

Golul? Când nu mai înscrie Vardy, apare la rampă Mahrez. Algerianul a reluat în plasă, din careu, centrarea perfectă a coechipierului său (34).

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

Reușita sa a fost practic încoronarea unei prime reprize în care oaspeții au făcut legea pe teren și garantul unei victorii pentru care echipa lui Claudio Ranieri a avut nevoie de noroc în final.

Leicester și-ar fi putut dubla avantajul în partea secundă, dominată de amfitrioni. Numai că Okazaki a trimis pe lângă vinclu, dintr-o poziție excelentă, iar neamțului Huth, dezbrăcat efectiv de tricou în careu, i s-a refuzat un penalty clar.

Și-au venit ultimele secunde și reluarea de 1-1 a lui Delaney. Însă șansa i-a zâmbit de data aceasta liderului și pe portarul Kasper Schmeichel l-a salvat transversala.

8 puncteare Leicester în fața celei de-a doua clasate, Tottenham, care joacă astăzi

16 goluriși 11 assist-uri a bifat Mahrez în acest sezon. Golgeterul e Vardy: 19 reușite și 6 assist-uri, cu cel de ieri

 CHELSEA - WEST HAM 2-2: Salvați de Fabregas

Înlocuirea lui Mourinho cu Hiddink n-a schimbat-o prea mult la față pe Chelsea. Campioana se chinuie în continuare în Premier, cum s-a întâmplat și ieri, când a fost condusă de "ciocănari" cu 1-0 și 2-1.

Salvarea a purtat ieri numele lui Cesc Fabregas: un gol din lovitură liberă, altul dintr-un penalty nedrept, acordat pentru un fault asupra lui Loftus-Cheek comis de Antonio în afara careului.     

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează