INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Martial Art » Prima apariție, primul gol, la United - Liverpool 3-1!

Martial, stînga, nu-i lasă nici o șansă portarului Mignolet // Foto: Reuters
Martial, stînga, nu-i lasă nici o șansă portarului Mignolet // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2015 00:00

Reușita francezului de 19 ani, veritabilă piesă de artă, l-a entuziasmat pe conaționalul Thierry Henry: ”Ce mod impresionant de a te prezenta!”

50 de milioane de euro, plus 30 de milioane variabile, înseamnă enorm. Mai ales pentru un puști de 19 ani. Man. United a riscat cu transferul lui Anthony Martial, de la Monaco, dar, iată, deja culege primele roade.

VIDEO: Vezi AICI reușita!

Atacantul de culoare a spulberat multe dintre îndoielile formulate de specialiști și chiar de fani, sîmbătă, în derby-ul cu Liverpool (3-1).

"A înghețat portarul!"

Introdus în minutul 65, francezului i-au trebuit doar 21 de minute pentru primul gol în tricoul "diavolilor". Și ce gol! Slalom printre Clyne și Skrtel, în careu, pentru a plasa apoi balonul pe lîngă portarul Mignolet la colțul lung.

"Anthony a înghețat portarul și-a finalizat superb! Ce mod impresionant de a te prezenta!", a exclamat conaționalul Henry, fosta glorie a Arsenalului, în direct la Sky Sports. Iar managerul Louis van Gaal, care vineri le dădea dreptate criticilor, nu s-a mai putut abține nici el: "Golul a fost într-adevăr spectaculos! Și văd că Anthony e pregătit și fizic pentru Premier".

1 șut a expediat Martial pe poarta lui Liverpool și acela a fost gol

"Martial mai trebuie să învețe doar engleză. Deși, dacă vorbește tot așa pe teren, e tot ce trebuie"
Ashley Young, aripă Man. United

Alte știri din Premier League:

"Profitați cît mai puteți!"

Mourinho era șocat după eșecul lui Chelsea la Liverpool (1-3), în fața lui Everton, al 3-lea în 5 etape: "Totul e împotriva noastră. Nu merităm rezultatele astea". Dar și-a revenit repede: "Mulți sînt bucuroși să mă vadă într-o asemenea situație. Eu însă le spun: profitați cît mai puteți, pentru că ne vom reveni!".

Cocoșii!

Cel mai fierbinte moment al meciului Palace - Man. City (0-1), de sîmbătă, s-a produs în zona tehnică. Managerul gazdelor, Pardew, s-a dus valvîrtej spre omologul Pellegrini după o intrare dură a lui Yaya Toure la McArthur. Cei doi au mai avut o ciocnire în ianuarie 2014, cînd Pardew era la Newcastle.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează