INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Mini-recital pe "El Madrigal" » Gareth Bale a debutat cu gol la Real Madrid, 2-2 cu Villareal

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 septembrie 2013 12:58

Real Madrid a întîlnit Villareal într-un meci din cadrul etapei a 4-a din La Liga. Partida spectaculoasă de pe "El Madrigal" s-a terminat la egalitate, 2-2, iar Gareth Bale a debutat cu gol pentru "albi".

Vezi aici cele patru goluri ale partidei!

Marţi, elevii lui Ancelotti vor debuta în grupele Champions League, împotriva celor de la Galatasaray, meci transmis în direct de Digi Sport de la 21:45 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Aer nou la Real
Ancelotti a atacat meciul cu Villareal cu Carvajal, Illarramendi, Isco şi Bale titulari, aşa cum a anunţat la conferinţa de presă dinaintea partidei.

Gareth Bale a debutat la Real Madrid, echipă unde îşi dorea atît de tare să joace. "Aş fi venit şi în schimbul unui penny", a spus galezul înainte să facă primii paşi pe "Santiago Bernabeu", la prezentarea oficială.

Sosirea lui la Madrid a generat mult material pentru presă şi se pare că va continua să facă acest lucru. Înainte de a ajunge în capitala Spaniei, ziarele comentau fiecare mesaj sau semn venit pe axa Tottenham - Madrid. După ce transferul s-a oficializat, au continuat speculaţiile despre suma care stă în spatele acestei mutări, vehiculîndu-se cifre între 91 şi 101 milioane de euro. Înainte de debut dilemele au fost altele. Unele va juca Bale, cum se va înţelege cu Ronaldo, va confirma în tricoul "blanco"? Răspunsurile au început să apară pe "El Madrigal".

O altfel de întindere
Ancelotti l-a trimis pe partea dreapta, lăsîndu-l pe Di Maria pe bancă. Galezul şi-a găsit repede locul. Villareal a început mai bine partida, Diego Lopez salvîndu-i pe madrileni la două faze periculoase. Golul a venit în minutul 28 de la Cani, dar Bale, întors de la naţionala Tării Galilor, unde nu a putut să evolueze la capacitate maximă din cauza unei întinderi musculare, care a pus în dubii şi debutul său la Real, nu a fost de acord să înceapă era "blanco" cu o înfrîngere.

Sergio Ramos l-a întins serios pe Asenjo cu un voleu din interiorul careului, dar egalarea a venit de la Gareth. Carvajal a centrat de pe partea dreaptă, Bale s-a întins după balon, trimiţîndu-l din cădere în poartă. Galezul a debutat cu gol, dar nu are o misiune uşoară la Real. Milioanele de euro care s-au cheltuit pentru el îl obligă să arate mult mai mult. Gareth a ales să înceapă această nouă eră cu un semn deja consacrat. A sărbătorit primul gol în tricoul "blanco" arătînd spre tribune celebra inimioară.

Ştafeta trece la Cristiano
Bale a şutat din nou foarte bine spre poarta lui Asenjo, dar mingea a trecut peste transversală (47). Replica celor de la Villareal a venit cîteva minute mai tîrziu, cînd Costa a trimis pe lîngă poarta lui Lopez.

După 60 de minute, Bale a părăsit terenul, iar Ronaldo a trecut în rol principal. În minutul 64, portughezul a păstruns în careu, înşirînd apărarea "submarinului galben" şi a pasat pentru Benzema. Francezul a şutat slab, în nota evoluţiei sale din acest meci, Asenjo a respins şi mingea a ajuns cu noroc la Ronaldo. Iar Cristiano nu iartă. Portughezul a marcat şi de această dată pe "El Madrigal", aşa cum făcut-o în toate cele trei partide jucate pînă acum în tricoul Realului pe acest stadion.

Villareal s-a năpustit din nou către poarta lui Diego Lopez şi Giovani dos Santos a adus egalarea în minutul 79. S-a bucurat frecîndu-se cu mîinile la ochi. Poate nu-i venea să creadă, poate era ironic, cerîndu-le madrilenilor să se trezească din vis, pentru că Villareal rămîne o echipă imprevizibilă.

Scufundaţi de "Submarin"
Di Maria şi Modric au încercat poarta lui Asenjo cu şuturi de la distanţă, fără succes încă. Acelaşi Di Maria a căzut în careu şi a reclamat un fault al lui Musacchio, dar arbitrul n-a dat nimic (79). Diego Lopez i-a salvat pe madrileni în minutul 80 la un şut trimis de Cani, marcatorul primului gol.

Ronaldo a ameninţat din nou poarta lui Asenjo, dar mingiile trimise de portughez n-au ajuns în plasă. Madrilenii nu erau deloc mulţumiţi cu un egal şi acest lucru se vedea în furia care însoţea şuturile portughezului.

Elevii lui Garcia Toral s-au aşezat bine în teren, blocînd ultimele acţiuni ofensive ale madrilenilor. Villareal n-a arătat deloc ca o echipă nou promovată, construind cu mult curaj şi dînd o replică bună în atac starurilor de la Real.

Echipe:

Villareal: Asenjo - Gaspar, Musacchio, Dorado, Costa - Soriano, Trigueros (Pina 71) - Dos Santos (Perez 75), Cani, Aquino - Pereira (Uche 65)

Real Madrid: D. Lopez - Carvajal, Pepe, Ramos, Nacho - Illarramendi (Khedira 62), Modric - Bale (Di Maria 61), Isco, Ronaldo - Benzema (Morata 73)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (11)
sorineldumitru
sorineldumitru  •  16 Septembrie 2013, 02:13

Nici eu nu inteleg de ce se rade de Real Madrid pt meciul asta. Decat sa castige cum a facut-o Barcelona cu Sevilla (dar arbitrii sunt de partea Realului desigur) mai bine asa. Cat despre Bale, a inscris, dar n-a aratat ca si-ar merita banii.

monere1980
monere1980  •  15 Septembrie 2013, 23:13
Postat de sakazuke pe 15 Septembrie 2013, 13:31

au fost varza ce ,,mini-recital" ??? apararea este un svaiter de prost gust ....pepe in pom ,abia astept sa revina varane, nacho este un arbeloa 2 cand joaca fundas stanga..avea dreptate mou el este fundas central,asta a jucat la castilla si la nationala sun 21...illara modest benzema continua in apatie......sa zica mersi cu diego lopez care a facut un meci MARE si nu au pierdut.

chiar baa.... V-a scos portarul la greu :)..... Incep sa-l plac pe lopez asta din ce in ce mai mult, iar eu am fost fan Iker inca din 99 de cand a fost pus portar la Real

monere1980
monere1980  •  15 Septembrie 2013, 23:11
Postat de ultras.nationalist pe 15 Septembrie 2013, 13:19

Nou promovata care avea numai victorii si care joaca un fotbal incantator. Nici Barcelona nu reusea sa invinga pe El Madrigal,stai linistit. Villareal va fi una dintre echipele fruntase din La Liga sezonul acesta.

La fel cred si eu. Nu inteleg de ce rad toti de RM ptr meciul cu Villareal, ptr ca VIllareal chiar are echipa si par hotarati sa ajunga si in CL. E adevarat ca Realul e cam slabut anul asta, dar nici Barcelona nu ma impresioneaza.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close