INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / CESENA - FIORENTINA 0-0

VIDEO Mutu a fost suspendat trei etape în Italia pentru roşul luat cu Fiorentina!

Mutu l-a lovit în faţă pe Cassani, primind roşu direct
Mutu l-a lovit în faţă pe Cassani, primind roşu direct

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 18:12

UPDATE // Adrian Mutu a fost suspendat trei etape pentru gestul din partida cu Fiorentina, a anunţat Federaţia din Peninsulă, într-un comunicat. Astfel, atacantul de 32 de ani va rata meciurile Cesenei cu Siena, Cagliari şi Parma.

***
După chelnerul albanez, a fost rîndul lui Cassani de la Fiorentina să facă cunoştinţă cu palma ”Briliantului”. Atacantul Cesenei riscă 3 etape de suspendare


Revederea cu fosta echipă, Fiorentina, s-a transformat într-un dezastru pentru Adrian Mutu. Atacantului Cesenei nu i-a ieşit multă vreme nimic notabil, iar marcajul la sînge al foştilor colegi l-a făcut să-şi piardă la un moment dat şi nervii. Pentru că l-a ţinut de tricou, Cassani a încasat un dos de palmă de la "Briliant", aceeaşi cu care în octombrie trecut făcuse cunoştinţă şi un chelner albanez din Florenţa.

Aproape de fază, arbitrul Russo n-a avut nici o ezitare şi i-a arătat "tricolorului" direct cartonaşul roşu. Mutu a plecat la cabine, iar echipa sa a făcut faţă unui veritabil asalt al adversarilor în ultimele 17 minute ale partidei. N-a pierdut, 0-0, dar viitorul se anunţă sumbru cu doar două puncte în clasament şi fără liderul său, ce trebuie să ia în calcul o pedeapsă drastică.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI ŞI MOMENTUL ELIMINĂRII LUI MUTU!

Fapta sa are toate şansele de a fi încadrată la "atac violent", chiar dacă-i vorba de o reacţie la tragere de tricou. Tot pentru un "atac violent", în meciul cu Muntenegru din preliminariile Euro 2012, englezul Wayne Rooney a primit vineri de la UEFA o suspendare pe 3 meciuri oficiale!

4 şuturi a expediat Mutu pînă la eliminare, nici unul pe spaţiul porţii adverse. A cîştigat doar 54,5 la sută din dueluri

5 e nota primită de Mutu în ediţia online a cotidianului italian La Repubblica

"Mutu a ruinat totul. Instabilitatea emoţională i-a creat iar probleme. Unui fault al lui Cassani, el i-a răspuns cu un stupid dos de palmă ce l-a costat cartonaşul roşu"
Gazzetta dello Sport, cotidian italian

Contră cu antrenorul?
Mutu a mai avut pe parcursul partidei cîteva ieşiri nervoase, a observat site-ul calciomercatoweb.it. Pînă la "roşul" din minutul 73, el s-ar fi contrat cu antrenorul Giampaolo, iar pe fundaşul Lauro l-a certat.

În 2008 a dat cu cotul
Ultima eliminare suferită de Mutu în Serie A datează din sezonul 2007-2008. Pe atunci la Fiorentina, el a văzut un al doilea "galben", pentru proteste, în prelungirile partidei cu Cagliari, din etapa a 36-a. Pe primul îl încasase cîteva secunde mai devreme, cînd îşi lovise adversarul cu cotul. Mutu a luat atunci două etape de suspendare şi presa a scris că a făcut-o intenţionat, pentru a fi alături de soţia ce urma să nască.


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
abra77
abra77  •  17 Octombrie 2011, 22:07

bai jegosilor de la stoia uitati-va la propria echipa si nu mai comentati voi de mutu,ca sunteti vai de mama voastra

ronaldo666
ronaldo666  •  17 Octombrie 2011, 19:13

mari specialisti comenteaza despre mutu il fac dorgat dar ei nu se mai satura de iarba....

utaaradan
utaaradan  •  17 Octombrie 2011, 18:54

daca era la dinamo, era imediat iertat si premiat pt. croseu !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează