INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINALA CUPEI ITALIEI

VIDEO Nebunie pe străzi înainte de finala Cupei Italiei » Fan grav rănit. Napoli ia trofeul, după 3-1 cu Fiorentina!

Articol de - Publicat duminica, 04 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 04 mai 2014 01:20

Aseară, suporterii napoletani au fost atacaţi de ultraşii Romei pe o stradă din Capitală. Un fan împuşcat în piept. Meciul de pe "Olimpico" a fost întîrziat 45 de minute. "Dubla" lui Insigne a decis finala

Demenţă pe străzile Cetăţii Eterne. Aseară, înaintea finalei cu Fiorentina, 3 suporteri ai lui Napoli ce se îndreptau spre "Olimpico" au fost prinşi într-o ambuscadă a fanilor extremişti de la AS Roma, care au tras cu pistolul. Toţi cei trei napoletani au fost răniţi (plus un poliţist în civil). Unul foarte grav, în piept. "E pe moarte, glonţul s-a oprit în coloană", a anunţat Gazzetta dello Sport. În jurul arenei, alte incidente în care au fost implicaţi şi susţinători toscani. În total, 10 răniţi.

Click aici pentru VIDEO!

Meciul a fost în pericol. Galeria lui Napoli a aruncat zeci de petarde şi torţe pe gazon, chemîndu-l apoi pe căpitanul Hamsik la peluză pentru a-i cere să nu se joace. S-a negociat, cei doi preşedinţi, De Laurentiis şi Della Valle, au refuzat amînarea partidei, iar ultraşii azzurrilor nu s-au mai opus.

Întîrziată cu 45 de minute, finala a fost spectaculoasă în prima repriză. Napoli a avut rapid 2-0, "dublă" Insigne (11 şi 17), dar Viola a reacţionat: gol Vargas (28). După, florentinii au dominat, însă cea mai mare ocazie tot Napoli a avut-o. Pandev a fost singur cu portarul. A tras în Neto.

Albaştrii au jucat ultimele 11 minute în inferioritate (Inler eliminat), scăpînd de egalare la ratarea lui Ilicici (85). Totuşi, napoletanii au mai punctat o dată: 1-3, Mertens (90Ă2). Şi Cupa s-a întors după doi ani lîngă Vezuviu.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează