INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Noul Solskjaer » Javier Hernandez a devenit salvatorul de serviciu la Man. United

"Extraterestrul" Hernandez! A marcat 8 goluri pentru United în competițiile acestui sezon, deși a fost titular de 6 ori în 16 partide

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 noiembrie 2012 21:42

Chicharito a amintit din nou, sîmbătă, la 3-2 cu Villa, de fosta superrezervă a ”diavolilor”. Venit de pe bancă, mexicanul a schimbat soarta meciului cu o ”dublă”.

Sir Alex Ferguson era în al nouălea cer, sîmbătă, la finele meciului cîştigat de Man. United la Birmingham (3-2). Fiindcă ai lui reuşiseră să întoarcă în faţa lui Aston Villa de la 0-2, cît era scorul în minutul 50, dar şi pentru că are din nou o superrezervă de talia legendarului Ole-Gunnar Solskjaer: Javier Hernandez.

VIDEO: Aici ai rezumatul meciului!

Ferguson l-a introdus la pauză şi mexicanul, exact în stilul lui Soskjaer cu ani în urmă, a marcat cînd "diavolilor" le ardea buza mai rău. A făcut 1-2, apoi Vlaar i-a deviat şutul în proprie poartă, 2-2, şi în final a semnat şi golul victoriei: 2-3.

"Chicharito e fantastic în careu prin rapiditatea, mobilitatea şi plasamentul său. Etapa viitoare nu-l voi mai omite din primul unsprezece", a anunţat managerul lui United: "Cînd marchezi trei goluri, te introduci singur în echipă".

3 e numărul meciurilor din acest sezon în care Chicharito a fost decisiv pentru United: cu Chelsea (3-2), cu Braga (3-2), în Ligă, şi cu Villa (3-2)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează