INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO » O formaţie din prima ligă suedeză va pierde un meci la "masa verde" după ce un jucător advers a fost lovit cu o pară!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2013 10:54

Un meci din prima ligă suedeză a fost întrerupt după ce un jucător a fost lovit de o pară aruncată din tribune. Este vorba de o partida disputată în capitala Suediei, între Djurgarden şi Mjallby, oprită în minutul 37, cînd fructul buclucaş a aterizat în teren.

Gazdele ceruseră o lovitură liberă pe care n-au primit-o, iar cei de la Mjallby au reuşit la marcheze la faza imediat următoare. Acest lucru a stîrnit furia fanilor, care au aruncat în teren cu sticle de bere, monede şi fructe, relatează Reuters. Un fundaş al oaspeţilor a fost lovit de un obiect, în timp ce se bucura de reuşita echipei sale. S-a crezut iniţial că era vorba de o sticlă, dar s-a dovedit a fi o pară.

Arbitrul a întrerupt partida, iar cei de la Djurgarden vor pierde la masa verde cu 0-3.

În România rămîne celebră „ bricheta” de la derby-ul Rapid Steaua din 2008, cînd centralul Alexandru Deaconu a întrerupt partida în minutul 73, după ce a fost lovit cu o brichetă în cap.

Spaniolii sînt şi ei în topul obiectelor ciudate aruncate din tribună. Fanii Barcelonei au aruncat în teren într-un „El Clasico” de acum mulţi ani cu un cap de porc către Figo, drept răzbunare pentru transferul la Real, după ce jucase şi pentru echipa catalană.

Şi fanii Sevillei sînt inventivi cînd vine vorba de proteste. Nemulţumiţi de ora la care se stabilise meciul echipei lor, au aruncat în teren sute de mingi de tenis.

 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
qwertt
qwertt  •  10 Aprilie 2013, 15:33
Postat de badeadorian pe 10 Aprilie 2013, 13:19

Deaconu trebuia lovit cu un compot de pere . Lasate in borcan . Atunci avea motiv pe bune sa intrerupa meciul . :)))))

Aici mai inteleg, Djugarden e gazda, au cerut o lovitura libera, nu s-a dat, la faza urmatoare au marcat oaspetii si suporterii gazdelor arunca in teren cu o....para....coapta :)) La Rapid-Steaua, conduc gazdele cu 1-0, si tot suporterii gazdelor arunca cu brichete, nu in jucatori ci in arbitru, si nu o data ci de mai multe ori si nu cu o para sau doua pere coapte ci cu brichete. Intrebare: Ce au avut si ce au in cap suporterii aia rapidisti, aia cu sufletul ala asa de curat? Crede-ma ca, daca se joaca Steaua-Rapid si la 1-0 pt Steaua, arunca suporterii gazdelor cu brichete in arbitru, cu sau fara motiv, si pierde Steaua la masa verde, eu nu mai am ce sa comentez.

badeadorian
badeadorian  •  10 Aprilie 2013, 13:19

Deaconu trebuia lovit cu un compot de pere . Lasate in borcan . Atunci avea motiv pe bune sa intrerupa meciul . :)))))

chepandy
chepandy  •  10 Aprilie 2013, 12:51

in sfirsit n-o sa aiba astia echipa adaugatoare in europa league

Vezi toate comentariile (3)
Comentează