INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANKFURT - BAYERN 2-2

VIDEO Oktober funest » Bayern s-a poticnit și cu Frankfurt, scor 2-2

Lovit la arcadă în prima repriză, Muller cade cu fața plină de sânge // FOTO Guliver/GettyImages
Lovit la arcadă în prima repriză, Muller cade cu fața plină de sânge // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 16 octombrie 2016 00:00

Oktoberfest nu-i priește campioanei. Trupa lui Ancelotti s-a poticnit și cu Eintracht, deși a avut un om în plus din minutul 65. Dar de-un punct la aniversarea antrenorului Niko Kovaci.

De când a intrat în zodia Oktoberfest, Bayern pare turmentată. Bavarezii au uitat cum e să bați și ieri, la Frankfurt, nu au scos decât un egal nervos, 2-2 cu Eintracht, nereușind să profite de remiza de vineri a lui Dortmund (1-1 cu Hertha). Și mai au doar 2 puncte avans la șefie, față de FC Koln.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu Lewandowski și Renato Sanches pe bancă, echipa lui Ancelotti s-a chinuit în prima repriză, în care gazdele au avut 8-3 la șuturi. A condus prin reușita rapidă a lui Robben, bară-gol, însă nu a putut păstra mult avantajul. După bara lui Chandler, Huszti a egalat meritat chiar înaintea pauzei.

Nervi și cartonașe

Bara lovită de Coman, golul lui Kimmich (62) și eliminarea lui Huszti (65), după un duel de cocoși cu Sanches, păreau să decidă învingătoarea. Nervii i-au afectat și pe campioni, rezerva de portar Starke luând și el "roșu". Ancelotti n-a putut calma spiritele, nici să evite egalarea.

Șutul-centrare trimis de Chandler a fost deviat cu pieptul în plasă de Fabian (78). Asaltul final n-a adus nimic și antrenorul Niko Kovaci s-a putut bucura de-un punct chiar în ziua în care a sărbătorit 45 de ani.

3meciuri la rând fără victorie are Bayern, 0-1 în Ligă cu Atletico și două remize, 1-1 cu Koln și 2-2 cu Eintracht, în Bundesliga

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close