INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Pace în derby » Inter şi Milan şi-au împărţit aseară reprizele şi punctele: 1-1

Balotelli (nr. 45), în duel cu Juan, a rămas fără gol în duelul cu foștii coechipieri
Balotelli (nr. 45), în duel cu Juan, a rămas fără gol în duelul cu foștii coechipieri

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 februarie 2013 23:54

Rossonerii au început mai bine, dar din numeroasele ocazii avute n-au fructificat decît una. Şi au plătit pe final.

Cine bate Barcelona în Ligă are din start un atu moral în faţa oricărui adversar. Chiar dacă acesta e marele rival Inter. Şi asta s-a văzut aseară din prima secundă în atitudinea Milanului. E adevărat, i-a trebuit un sfert de oră pentru prima situaţie periculoasă la poarta lui Handanovici, dar o dată încălzirea încheiată, a pus stăpînire pe joc.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Iar 6 minute mai tîrziu şi-a consemnat superioritatea şi pe tabelă: 0-1, El Shaarawy, servit impecabil de Boateng. Apoi a fost rîndul celuilalt "crestat" rossonero, Mario Balotelli, să iasă la rampă. Numai că împotriva foştilor coechipieri, SuperMario s-a întrecut în ratări. Sau, dacă vreţi, Handanovici a făcut minuni. În trei rînduri.

Debutul reprizei secunde a adus ceaţa pe San Siro, dar şi un Inter mai convingător pe teren. Şi n-a lipsit mult ca Guarin să egaleze (52), la prima ocazie "vera" a nerazzurrilor. A fost un avertisment, pe care Milanul nu l-a luat în seamă. Şi a plătit. Revenit pe flancul stîng, unde se simte cel mai bine, Nagatomo i-a pus balonul pe cap proaspăt intratului Schelotto, iar argentinianul n-a iertat: 1-1. Şi aşa s-a terminat.

Chivu, 13 minute
Menajat joi, cu CFR Cluj, Chivu a început şi aseară pe bancă. Însă după ce Inter a reuşit egalarea, antrenorul Stramaccioni a simţit nevoia să securizeze apărarea şi l-a trimis în teren în minutul 77. N-a greşit. Românul a fost la post în două situaţii, respingînd o dată cu capul, apoi cu piciorul, în două situaţii periculoase.

14-11 a fost raportul şuturilor la poartă, în favoarea Milanului (6-4 cadrate). Rossonerii au avut şi o posesie mai bună: 57 %

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Februarie 2013, 05:34

Mare curaj a avut Stramaccioni sa l bage pe chivu ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează