INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

VIDEO Parisul isteric » Leonardo a agresat un arbitru şi riscă 10 luni de suspendare

Imaginile Canal+ îl surprind pe Leonardo busculîndu-l pe
Imaginile Canal+ îl surprind pe Leonardo busculîndu-l pe "centralul" Alexandre Castro

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 07 mai 2013 19:57

Furios pentru eliminarea lui Thiago Silva cu Valenciennes (1-1), directorul sportiv al liderului l-a lovit cu umărul pe "central". ”M-a împins observatorul”, se apără brazilianul.

Nerăbdătoare să ia titlul visat de 19 ani, PSG a ratat primul match-point, la 1-1 cu Valenciennes. Deşi are 7 puncte peste OM cu 3 etape rămase, jocurile slabe din ultimul timp s-au lăsat cu crize de nervi.

După 4 cartonaşe roşii în două meciuri, Leonardo nu s-a mai controlat. Directorul sportiv l-a lovit pe "centralul" Alexandre Castro şi riscă pînă la 10 luni de suspendare, iar Parisul, 2 puncte penalizare!

Oficialul brazilian a explodat la pauză şi s-a dus să-i ceară explicaţii pentru eliminarea lui Thiago Silva (43). Cum a fost refuzat de "central", a făcut a doua tentativă la final.

L-a ajuns din urmă pe Castro pe culoarul spre vestiare şi l-a izbit violent cu umărul, sub privirile stupefiate ale agenţilor de securitate. A trebuit să intervină preşedintele Nasser al-Khelaifi, care l-a oprit să-şi continue răfuiala cu "centralul".

"Voiam să-l întreb ce s-a întîmplat. L-am atins cu spatele, nu cu umărul, pentru că am fost împins. Eu am fost cel agresat, iar arbitrul n-avea deloc expresia unuia lovit" (Leonardo, director sportiv PSG)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
plesan
plesan  •  08 Mai 2013, 13:54

Cred ca l-a impins aerul pe Leonardo :)) sau a alunecat fiind podeaua alunecoasa si din greseala s-a dus cu umarul in pieptul arbitrului sau a vrut sa i spuna ceva dar datorita "vitezei" nu a adaptat corect distanta dintre el si arbitrul ,busculandul..sa il scuzam dragii mei ! :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează