INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

VIDEO Parisul turmentat » PSG a început într-un picior sezonul » Doar Ibra e viu: 2-2 cu Reims

Ibra controlează mingea, în timp ce adversarii sînt încă ameţiţi de fentele sale // Foto: Reuters
Ibra controlează mingea, în timp ce adversarii sînt încă ameţiţi de fentele sale // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 00:00

Ibrahimovici marchează, ţinteşte bara şi ratează penalty. Însă apărarea din care n-a lipsit căpitanul Thiago Silva nu l-a ajutat deloc.

Al 4-lea an în care Parisul nu reuşeşte să cîştige în prima etapă din Ligue 1. Chiar dacă Ibrahimovici, 32 de ani, impresionant şi în acest start de sezon, cu două goluri în Supercupa Franţei şi cu "dublă" vineri seară, e omniprezent în atacul lui PSG.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

El marchează, el ia la ţintă bara, el provoacă penalty (simulare!) şi tot el îl ratează la 0-1! Lîngă Zlatan, uruguayanul Cavani, folosit aripă stînga, şi nu vîrf, aşa cum îi place, aproape că nici nu se vede!

La numai patru zile după întoarcerea în Franţa, brazilianul Thiago Silva şi-a condus apărarea (a lipsit "geamănul" său, David Luiz, transferat pentru 50 de milioane). Dar a condus-o prost. Şi Reims a taxat erorile campionilor de două ori.

26 de goluri a marcat Ibrahimovici sezonul trecut Ia PSG, fiind golgeter în Ligue 1

"Era un meci pe care ar fi trebuit să-l ucidem în primele 20 de minute" (Zlatan Ibrahimovici, atacant PSG)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează