INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII ANGLIEI

VIDEO Pitbull » Diego Costa n-a înscris în Chelsea - Liverpool, 1-0, dar a ”muşcat” din adversari

Articol de - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 22:25

”Centralul” Oliver nu l-a sancţionat pe ”vîrful” albaştrilor decît pentru incidentul cu Gerrard. N-a văzut celelalte infracţiuni şi golgeterul lui Chelsea poate fi suspendat în baza probei video

Chelsea e în finala Cupei Ligii Angliei, 1-0 după prelungiri în returul cu Liverpool (1-1 în prima manşă), dar toată lumea discută despre Diego Costa. Fără inspiraţie în faţa porţii adverse, golgeterul albaştrilor şi-a demolat adversarii, călcîndu-i, la propriu, în picioare:

Minutul 12: I-a pus crampoanele pe gleznă lui Emre Can
Minutul 54: L-a "ştampilat" pe Martin Skrtel pe tibie
Minutul 102: S-a luat la harţă cu Steven Gerrard, încasînd un "galben"

Click aici pentru VIDEO!

Arbitrul Michael Oliver, care în minutul 23 îi refuzase spaniolului un penalty clar, n-a avut nici o reacţie la primele infracţiuni. Şi nici nu le-a menţionat în raportul său. S-a sesizat, în schimb, Federaţia, iar Costa riscă suspendarea în baza probei video. Caz în care va pierde "şocul" de mîine cu Manchester City.

Mou, criză de nervi
Dacă Diego Costa a fost "bad boy" pe teren, pe margine show-ul l-a făcut Mourinho. Managerul lui Chelsea s-a luat de arbitru în pauză, reproşîndu-i penalty-ul neacordat în minutul 23, pentru ca la final să sară în apărarea atacantului său: "Costa n-a vrut să-l calce pe Emre Can. A atacat balonul. La TV se duce însă o adevărată campanie împotriva noastră".

33.500 euro a primit Mourinho amendă pentru că, după meciul cu Southampton (1-1), a afirmat că arbitrii o vînează pe Chelsea

"Diego Costa putea sări foarte uşor peste Emre Can. Dar şi-a lăsat intenţionat crampoanele pe glezna lui"
Brendan Rodgers, manager Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
baruch
baruch  •  29 Ianuarie 2015, 10:28

e problema de caracter la astia 2. mourinho intotdeauna a avut in teren cate un golan d-asta artagos, ca el, ca sa-i transmita agresivitatea (a fost drogba, acum e d. costa). face parte din joc, sigur, iar daca da de un arbitru care sa le tolereze chestiile astea, asta e. dar sa nu se mire pe urma ca sunt "invidiati", ca sa nu spunem detestati de-a dreptul.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Ianuarie 2015, 09:30

Mou are dreptate ...invidia este mare ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează